Nastavih da gledam Bloodline, počinje treća sezona i ladno nema HR titlova za nju!?
https://www.imdb.com/title/tt23055142/
Black Rabbit na netflix.
Brutalan triler , 8 epizoda.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nastavih da gledam Bloodline, počinje treća sezona i ladno nema HR titlova za nju!?
Je li sad u nedjelju poslednja epizoda za House of the Dragon? To je kraj serije?
Zadnja je epizoda ove sezone, ali biće još.
The Westies nije loša serija sukob irske i italijanske mafije u vrijeme uspona Džona Gotija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ja sam na sredinu 5. sezone Reja Donovana.
Daleko je od odlične,i da nije starog Mikija,ne bi valjala,ali sve u svemu ok je,zarazna ipak![]()
...
Opet odlična epizoda za Silo, samo da ovako nastave do kraja sezone.
Što se tiče likova, meni su glumci za Simsa i Knoxa sasvim dobar posao odradili, kao i većina ostalih. Volio bih da Kenedi i Kajl dobiju jos malo vremena na ekranu a ne samo da stoje iznenađeni/zbunjeni u pozadini scena.
Ustvari, jedini lik koji mi malo smeta je šerif Bilings, lik je uvijek na granici nervnog sloma i suza, što mi baš i ne priliči za nekog ko živi i radi kao šerif u mjestu kao što je Silo. Dosad bi valjda malo očvrsnuo.
p.s. Ne računam u ovo likove Danijel i Helen, oni su posebna nebuloza ali su novi pa ajde da im dam šansu do kraja sezone. S obzirom na kraj ove epizode dako i oni napokon nešto urade ove sezone u njihovom timeline-u.
Znate šta mene zanima? (Ne znate..)
Postoji li serija koju ste odgledali do kraja i da ste komplet zadovoljni njom (i glumcima i režijom i radnjom....svime), a da nije Homeland?![]()
Six feet under
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Homeland
Fargo
True Detective
Game of Thrones
The Wire
Succession
Sopranovi
House of Cards
Breaking Bad
Better Call Saul
Peaky Blinders
The Boardwalk
Narcos
Queens Gambit
Dexter
Ovako iz prve... sigurno ima tu jos 20-30 naslova.... Fargo mi je sad u ovom dovu sto je djetetu Home Alone
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Đe zadovoljan? Potresen, nadahnut, bačen u propitivanje smisla postojanja.. Baš jedan duboki, ljudski, vanvremenski prikaz psihološke borbe pojedinca u atmosferi kako je samo Kieslowski to znao da postavi.
Dekalog (1989)
Ova žena tako nestvarno lijepa u ovoj ulozi
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Pisao sam nedje, ali da ne ponavljam sve.
mindhunter!
deadwood!
mr robot
landman
sherlock
gomorrah
justified
vratice se rode
1883
american primeval
mozda house of cards
osjecam da mi neke bas bitne promicu a da nisu nabrojane iznad
Tačno me sramota što sam zaboravio Justified, savršena od početka do kraja.
Olifant i Gogins vrhunski odradili cijelu seriju, ali ono što mi se posebno svidjelo je gomila fenomenalnih sporednih likova.
p.s. House of Cards za mene ima isti problem kao i Game of Thrones - katastrofalna zadnja sezona.
![]()
E al si stavio Deadwood koji je bolji
Stavih house of cards mozda jer nisam gledao zadnju![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks