Dušili nismo,
stvaramo materijal za idealno ljubavno pismo.
Nek se stopalo slavi!
Nek se stopalo u pismo obavezno stavi!
Jok slika s neta, neke tamo iz Indije
Moja na ladnu vodu kaliraju 2 broja manje a inače nosim broj 43
Ža' mi je bilo Zhuangzi- ija da samuje pa se našalih na svoj račun. Idemo dalje, na temu, ako imate ako ne basta con le chiacchiere![]()
Last edited by tigrovo_oko; 06-08-26 at 14:04.
Dim sum.
Đe pomenu mojisija i stopala, danas u mup kad neka azijatkinja u red, ja se mahinalno okrećem i gledam joj stopala misleći na mojisija
Ova bogami imaše fina. A i ona cijela bi fina. I tako ja nastavih da gledam stopala po mupu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Možda je Jig i u pravu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I šta onda fali tigričinim? Sve normalno i lijepo posloženo. Ne držim joj stranu, jer i nema strana, no mi nije jasno?
Nešto su nas doma učili da je nepristojno komentarisati bilo što kako je čovjek rođen.A vrhunac nepristojnosti je ismevati.
I sama reče da je akt solidarnosti sa zuganzijem meni je cjelokupni ambijent lijep.
I njegov i njen.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Suština priče je onaj moj post kad sam bila zelena pa nekome tamo nešto cijenih, a zapravo je kompleks sopstveni bio
Sad ga vala nemam, volim sve svoje, posebno jer je na broju i drži me stabilnom i uzemljenom, uslovno rečeno![]()
Dim sum.
Da ti na pamet nije palo da nam uskratiš zabavu !!!
Tigrovo zbog prihvatanja šale i upotrebe autošale od sad mi je most fejvorit pers'n ođe.
Toliko je kredita nakupila kod mene da se može mjesec sprdat samnom pa iako posle 7 dana počnem da se ljutim i da je prijavljujem moderatorima. Jer,kad se ljutim častite me krutim.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 06-08-26 at 16:54.
Tema je u podforumu sex.Hmmm kako sve stopalo ima ulogu?A o izgledima nećemo kao ni na temi Penis.![]()
joni, dugo ti je trebalo....
Ipak, imajte u vidu gdje je otvorena tema, u kom pdf-u, pa shodno tome se i zezajte
Za ostalu zabavu - ostatak foruma. Ispoštujte onu koja je temu otvorila, da bi i ona ispoštovala vas![]()
@tigrovo_oko a sto ne kazes da si to ti? Po stopalima sam te prepoznao![]()
Pa ako ukucaš na gugl tu ima dosta materijala..how to seduce him with your toes.![]()
@Bluemoon
#dajzagzitumahovinu
Kako nas ugasi Jig...postiđesmo se.
Ja se i postidio i zapitao je li do mene. Na kraju zaključih da nije, no do vas ostalija. Na đa'oluk me navukoste tako da me i stid proša'.
A sve vas da stid bude.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks