Паметно.
Ево овај мој клип можеш...
https://x.com/i/status/2077672149922337030
Паметно.
Ево овај мој клип можеш...
https://x.com/i/status/2077672149922337030
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
γνῶθι σαὐτόν
A je li BOG da!
Da se vratimo na temu sad...
Pogled na ženske ruke može istog momenta da otkrije u kakvom su stanju i stopala.
Odstupanja mogu biti minimalna!
...
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zdravlje, na prvom mjestu.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Energetski Balans.
Sa Prirodom.
Bosonogi, veli, i nebo.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Uživala sam da gledam kako bos zavrnutih nogavica gazi po šumskoj stazi.
Bos u patike
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
ahhahahaha ludačovrnu me u 3,4 razred osnovne škole, drugo polugođe, test srpskog - utvrđivanje prethodno naučenog gradiva
Rečenica je prosta, proširena ili složena? Podvuci bojicama u toj i toj boji subjekat, predikat, atribut, glagol, glagolske odredbe za vrijeme mjesto i način i tako dalje...![]()
Dim sum.
Mali, oženismo li te? Bogami, crno nam se piše ako si sam sebi lavor-banjicu za noge prinosio
Uglavnom, savjet, posle kišanja, odiva (ako je mlađa, ove milf/kuguarke valjda znaju) neka u dlanove sipa meda i šećera za piling, i fino izmasira, samo da ipak pazi i dozira - bogz erogene zone i tako to. Mada što fali i to poslleAko ti to sam sebi - onda slobodno upri
![]()
Dim sum.
To sa medom i šećerom je za mamine maze, da ne kažem gay.
Samo suvi uštirkani peškir i da mu njime obriše noge i ujedno i piling odradi ako je po starinski uštirkan.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Slagao si sad da ne voliš da te paze, ušuškaju i prinose, recimo kad boluješ neku prehladu/gripu
Što fali isto učinjeti, kad je čoek zdrav![]()
Dim sum.
Hahahah moj bivši je patike i trenerku samo u teretanu i na planinu se sredi ka da ide ne znam đe..i kumi na um pade da odemo do nekog Manastira u Bijelu između Vojnika i Šavnika...a on u pjaćoti niz brdo smo morali pješke kad puče skinu cipele znači..najjača scena kako u čarapice po livadi strecka..i ja se okrenem sa dobro ti je to za čakre
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks