Prebaceno na Hardware.
U Okov ne uzimaj onaj plastični od 10 eura. Ne valja boba
50 eura je betonski
Prebaceno na Hardware.
Last edited by techpro88; 05-08-26 at 09:44.
I ja sam gledao u Okov ako se dobro sjećam. Bio je nešto kao 120e i meni bilo preskupo. Inače sam i ja uzeo u Okov onaj DOPPLER suncobran, na istu X foru, ali evo nikako da uzmem postolje već sam ga nekim betonskim kockama od behatona što mi je ostalo pričvrstio. A dobra bi bila fora staviti neku metalnu ploču i točkiće na nju da može da se pomjera. To mi je bila ideja.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto je los? Pa to sam i mislio, da ga napunim vodom npr
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Ovaj od 10 eura napunjen vodom i popustio je posle 15 minuta. Jednostavno ne valja. Možda bi bolje držao da sam ga punio pijeskom, ali sumnjam
Imao je granitni u Cungu od 35eura, tako nesto, standardni za sipku. Preko 30kg tezak
Ja sam u okov uzimao neki od 70 kg, za onaj suncobran od 3x3m
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Đe ima kroz PG dobar izbor naočara da se mogu probati, ovi klonovi oko 20e što su, trebaju mi za plažu i da mi nije žao kad se izgrebu ili ih izgubim, orginala imam ali sam ih dosta gubio za sad...
Dakle da se probati mogu, znam da na instagram ima brdo profila ali rade samo online.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Po preporuci Chatgpt sa Temu sam narucio bio Kingseven, za te pare i djeci da ih das. E sad, ne mozes probat bas![]()
U deltu stand preko puta muske zare
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Uzeh od nje taman prije po ure dvoje naočara, odlične
Sent from my 17PM using Tapatalk
Imate li br neke kurirske službe da voze tj da pokupe iz NK do Ulcinja a da nisu nadrkani kad se jave na telefon
Sent from my 25010PN30G using Tapatalk
Špijuniro golubiro
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks