Podržavam![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hoce li bit kaznjen.
https://streamable.com/g39ce1
Razmisljao sam se ocu li mu se vratit, no moram van drzave hitno...
Al cu ga svakako nac
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Last edited by branko.kotor; Today at 16:20.
Nista im ne mozes, teska stoka je pozaposljavana
Ja sam tako poprijecio jednog koji je od centra do otpada ivanovica napravio makar 5 preticanja kroz naselje na punu prosao kroz crveno plus autobus dje su djeca izlazila pretekao tu i mene koji sam prvi iza busa. Srecom ne zgazi jedno dijete.
E onda sam ga stigao na swmafor kod volija masline zlatica, svasta sam mu rekao, pa reloh glupane ti vozis drzavna kola, predstavljas drzavu muto. On me gleda a ne bijase premlad
Svi sa tri zuba, cus mene prsta su se zaposlili u drzavu, takodje i ovi bosnjaci a i albanaca ima koji nas jezik ne znaju po ministarstava. Par njoh nikad kompijuet vidjelo nije, gledao sam klipove.
Da ce doc to ko da sve poslozi, samo test neki osnovni iz opste kulture. No i Danilovic pade neki glupi test pa nikom nista
Za to vrijeme vracu se stari asovi, Milaca nikad jaci
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
PG-CGD43 sluzbeno pod blinkerima preticalo preko pune linije i oborilo motociklistu... kruze price ...viral.. neko rece karma...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, uhapsili B.F. (40) iz Kosova, državljanina Ujedinjenog Kraljevstva, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo davanje mita.
B.F. se, u namjeri da izbjegne dalje postupanje policijskih službenika i sankcionisanje, zaključao u putničko motorno vozilo u kojem su se nalazili njegova supruga i dvoje maloljetne djece, odbijajući da izađe iz vozila u periodu od 23.00 časa do 04.00 časa narednog dana.
Cemu ova drama zbog preticanja preko pune...
Kakva budala koliko je ovo para od ovog kosovara 2000 eura?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Biznismen Podgorica; Today at 18:56.
Sekunda nepaznje u preticanju na punu liniju da
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks