Ako ćemo baš u sitna crijeva da gledamo.
Kad te zaustavi tražiš mu :
Operator broj za dron, da se vidi da je registrovan, polisu osiguranja za dron (pošto je teži od 250g) i da ti pilot drona pokaže da ima položeno A1/A3 open sub i A2 ako ne snima sa 150+m udaljenosti i odobrenje od ACV za let
Msm da pola od ovoga nije ispunjeno, biće kao i oni na Skadarsko jezero kad su pisali kazne ljudima za brodove, a oni isti nisu imali položeno za brod nit registrovan brod...
Ne bi niko od degenerika to umio tražiti, nego ako ne potpišu na lice mjesta i predaju na sudsko odlučivanje, pa onda advokat koji će uzet pare od države ili degenerika to počne da traži... biće da mi ostali plaćamo degenerikovog sposobnog advokata
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nadam se da bukva cita forum![]()
A bogme bice dobar mjesec za pecanje... radi riba
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Caci mislio da je u Cacilend.
Prema tome, šta da ti kažem?
valjda su ciljali na trkace i ove bez db killera...
problem je u opstini koja zatvara i otvara kako im se svidi... veci dio dana je ulica slobode zatvorena (stavili su neki stidni znak da se moze lijevo, ali parkira se neko i jebe mu se za znak i nas ostale) - i onda imas 2 opcije - ili da cekad nepoznato dugo ili da ides u kontra smjeru... da su (ko sto nisu) imali sta u glavu ostavili bi da je izlaz sa parkinga do Bonele, a ulaz tu dje je i eto rijesen problem... ali to zahtijeva promisljanje
neki advokat (hijena) ce da se naplasti para kad previje tabak i zaredja sam da tuzi drzavu za sve to...
i uhapse te
ne bi on ima taj nadimak da je npr mogao biti vita jela... ili javor...
Moram ovo za motocikle po Zakonu je dozvoljen nivo buke do 80db ali kolegi motor ima fabricki 89db auspuh
I sto cemo ako se BUKVAlno drzimo propisa? Samo da ti neki BUKVAlista uzima dragocjeno vrijeme
Logicno bi bilo da ga smijes vozit.
Ne moraju nam prskavat usi od akrapovica po gradu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ima i druga strana medalje oduzimanje vozila zbog ispitivanja legalnosti vozila... Pretres vozila tako da mislim da se ne isplati
Ja npr ako se desi trazim odmah da platim karticom i da ne mislim na to vise...
Nerviraju me domaci gastrabajteri koji divljaju ovdje a tamo gdje rade i zive voze 10 ispod ogranicenja,znaci znaju kako treba ali nece e sad na ovaj nacin ima da moraju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ajmoooooooo
Nedavno usvojenim novim Zakonom o bezbjednosti
saobraćaja na putevima Komunalna policija Glavnog grada dobija veća ovlašćenja i biće u mogućnosti da sankcionište svako
nepropisno parkiranje i zaustavljanje na ulicama, trotoarima, zelenim
površinama, autobuskim i taksi stajalištima, parking mjestima namijenjenih za lica sa invaliditetom.
Kako je saopsteno iz Glavnog grada, kada uoče nepropisno parkirani automobil, komunalni policajci mogu napisati i ostaviti kaznu na vjetrobranskom staklu.
Zakon može predstavljati prekretnicu za uspostavljanje većeg
saobraćajnog i komunalnog reda u Podgorici.
- Nadam se da ćemo ubrzo početi da se oslobadamo plastičnih stubića po nasim ulicama - izjavio je gradonačelnik Podgorice Sasa
Mujovic.
Propisane kazne za ovu vrstu prekršaja iznose 100 eura, kazali su iz Glavnog grada, dodajući da će na navedenim poslovima biti angažovano, u skladu sa raspoloživim kadrovskim kapacitetima, oko
30 komunalnih policajaca. Naravno, biće i dalje aktivna pauk-vozila.
- Primjena ZOBS-a pocinje od 7. avgusta, ali ce zakljucno sa 9. avgustom komunalni policajci upozoravati vozače na prekršaje bez
sankcionisanja. Od 10. avgusta počinje izricanje novcanih sankcija za
prekršaje iz navedene oblasti - piše u saopštenju.
Samo po dzepu, i to redom sve , jedini nacin da se koliko toliko dovedemo u red, jer je voznja postala veliko opterecenje
Ne fali, pa zar sumnjas u Bukvu i njegove imperijalne jurisnike?
Bas me interesuje kod parlamenta oce li biti koji komunalac...
Aj da vidim tog komunalnog policajca da pise kazne ispred limenke,bis,parlament vlada,tuzilastvo... taj se jos nije rodio
Ako budu pisali svima na dvenom nivou min 1000kazni
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Mene su neki dan napisali kod Hife put Dg, 50 ogranicenje, a nemoj me zaebavati...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
pa dok god nisi isao preko 80 - sprednja i izvrgavanje zakona ruglu... ko kad stanu ispod podvoznjaka kod Zetatransa i pisu kazne ljudima jer su vozili 65... naseljeno mjesto veli
30 policajaca, po jedno 5 kazni dnevno- to ti je ucinak...
a realisticno, mogli bi da usvoje pravilnik, novi blok, samo da se u njega upisuju tablice, adresa i vrijeme, da ne pisu svaki put koji clan zakona i sta je prekrseno...
cca 2 miunta po kazni, da idu da lijepe ko flajere za brzu hranu
Pricali smo da se ne moze rijesiti divljanje na putu pa evo vidimo da trenutno moze itekako... Fora je sto moze da pise kaznu dok vlasnika nema tu kao za parking tako da ce da neka pisu od Boga im zdravlje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks