Znam da sve to moze bit kompleksno i da su “zainteresovane strane” cesto ranjive. I moj ti je savjet da call it a day, a “isklesani”… nek pocne dušu da kleše, a recimo…da si ti dlijeto koje je samo zapocelo posao. Nek ide zivot.
Sasi pocela da me nerviras. Popio sam par piva i bolje da se odjavim prije no lanem nesto.![]()
γνῶθι σαὐτόν
I tebi je banalna meni nije.
Zajedno smo pratili kako raste Rlaciteli.
Zajedno smo proveli svaki zalazak sunca u sred čokota i pili pivo.Tebi je možda ili nekima banalno meni nije.Ako mi to postane banalno bolje da me nema.
Eto tako.
Ako svaku emociju svedem na banalnost koji Q postojanje na ovoj jebenoj planeti u ljudski rod.
Banalni za moj ukus.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 21:03.
Jeo...ništa...nameće se zaključak,ako ti se neko svidja,pratiš kad su popusti na patike,i HOPA CUPA
...
Kakvih sve likova ođe ima.
______
Blue, donesi jedinu ispravnu odluku![]()
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da joj vrne tikepa i riješen problem...?
...
A vidis da joj nije do zebancije![]()
Što tu mizerišeš on je meni deset maslina posadio u dvorište a ti tu drviš o patikama jebenim a isti si kuka ko će mi obrat masline na onu temu baštovanstvo.Garant ih tek ne režeš.Iako ti je stona sorta.
Nisam mu ja uzela te patike da me kreše kako ti veliš no što mi je glupo bilo da se muči u jebene najke na poslove koje rabota.Naš odnos je ipak više iznad tog jao sad sam ljuta vrati mi tike.Jao kako si me razočara.
Inače muške pičkice baš ne varim.A senzorišem ih kad podjebavaju žensko da ispadnu ipak mudo.
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 22:16.
Dovedi mi ti toga da mi sredi te masline onda,i ima još posla,što cu,ja ne umijem to,urbano dijete jbg.
I ne stavljam mi riječi u tastaturu,nisam rekao da si mu kupla patike radi kresanja...no si jako osjetljiva i jako empatična,itd.
Takve izraze,piČkica i slično,mami i tati to,pa neka se pitaju kad su pogriješili.
To da ti vrne patike,je odlično,jer ga ne bi podsjećale više na tebe,no ne kontaš,udario ti...u vugla sad![]()
...
Nije on pašče da ti ga dovodim.
Imam i nekoga koji mi je drug najjači iz Mojkovca što bi ti reka nisam ja seosko dijete, on jes molila sam ga da mu platim uhvatila ga nisam mogla no mi je dok sam jednom spavala oreza sve masline.Zapamtio je koliko sam čovjek prema njemu ispala pa eto zbog toga.
A ti viđi tamo po oglasa što ti treba.
* građaninu
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 22:45.
Dobro li se ti sjećaš kako sam ja masline htio nekome da poklonim jer nemam kad da ih berem,ovo ima i 2 g najmanje...hm...
Ako je on berač,daj mi broj,kad je tako vrijedan...taman da ga naučim kako sa tobom da ne bude ni drug![]()
...
Nema ti on kad za takve.
A posebno nema kad da ga ti učiš kako će sa mnom to ćemo on i ja i bez tvoje medijacije.
Nije on berač no inženjer poljoprivrede.
A berače mogu da ti nađem iz Albanije njje frka.
Satnica im je 50+ ako ti se isplati.
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 22:55.
E ni ja nemam kad da nadjem bolje rješenje za tvoje sex problems.
Znači da je berač ne bi bio tvoj nivo...hm...inženjer,a nema za patike,hm..
Aj vozdra.
...
A ko ti traži sam si se pronašao.
Još prosipaš seljačke u pežorativ seljačke fore jer seljak je gospodin.
Ela Te.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Stipu stara gatibo...![]()
...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks