Bilo bi dobro i da se taj momak ukljuci u ovu diskusiju cisto da imamo potpuniju sliku.
Njemu je isti (sex) bio sa mnom u glavu od kad me sreo jer mi je to priznao, naknadno.. kakve veze ima i da se nije ni desio?Ništa ja sjebala nisam niti je on no je zaljubljen izgleda mislila sam aj samo je seks (da se razumijemo ja seksu baš mali značaj pridajem ka nešto vau) no je jebeno zaljubljen.I mi nikakve jebene šanse nemamo da budemo ono što bi bili najbolje a to je savršeni drugovi ne zbog mene šanse nemamo, no zbog njega ali ni on tu kriv nije JBG.I nema što on da obznanjuje jer mi samo još to ****** u život treba.Sva sreća pa i neće.Problem je što nikako u jebenu neku vezu da uđe i da ja velim ajde okey odvoji sad to tamo, no mi se vječito vraća ka u svakoj tražim tebe.
I uopšte njega ne krivim što nema moj mozak da prevaziđem sav taj idiotluk jer ja uopšte nisam zaljubljenja u njega ka u muškarca ali ga mnogo volim i mnogo mi znači ka drug.
Bilo bi dobro i da se taj momak ukljuci u ovu diskusiju cisto da imamo potpuniju sliku.
γνῶθι σαὐτόν
(A ne psuj, Blue, ebem mu miša.. Pa da je sve ebeno i to i ovo i ono tamo... )
Slab ti je on sa tastaturom a tek sa VR.
Radi njega interenet bi mogao da nestane sa lica Planete.
Baj d vej presmija bi se na temu majstori svog zanata.Nema šta nema u majstorstvo.
Pitao bi jel ima ovaj forum sekciju o bagerima i traktorima nema koji će mi Q.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 19:11.
Navikli smo svi, što se toga tiče... nego eto ;D
Vječito se pitam što sebe stavlja bilo ko u skup ja nisam ni na šta navikla vazda se nadam da me neko iznenadi.
Ali sebe barem nikad nisam u skup stavljala kao navikli smo, oprosti ćemo ti i tako to kao da pričam u ime neke zajednice ođe ne mislim na tebe nego generalno na ljudsko rod da li u RL ili VR.Ono koji đe sam tu ja.Utopljena u kolektivni identitet?Fuj.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 19:29.
Pa kad SMO navikli, svi koji nisu bili... Neće te niko po tom pitanju iznenaditi, slobodno![]()
https://www.facebook.com/share/r/1CCt5AsEzS/
Vidji grad kakav je![]()
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
@Mylene manimo se samo formalnosti.Apsolutno me ne zanima jel me jedna glava ođe prihvatila ili nije dlaka mi se na glavu ne pomjeri i da su svi protiv mene.Ja s tim nemam frke.Još od šeste godine života.
Evo jedna od masu ovakvih situacija.Veli samo tebe bih oženio ali kako kako moja majka moja familija..bla, bla, bla.
Reko ko ti to jebeno traži ja brak i neću.I da sam potpuno slobodna i da nemam sve to što je društveno neprihvatljivo za momka od tridesetak godina, ovo već u sebi mislim da bi posljednji bio s kim bi bila u brak jer si faking korisni idiot cijeloj familiji onda bi i mene povuka a ja nisam takva da ljubim ruke i klanjam se tvojoj familiji i sopstvenu sam odjebala.Ali u sebi, jer skapirao ne bi.
Last edited by Bluemoon; 03-08-26 at 19:46.
Fali mi @goozica...što je nema?
...
Hahahaha @Nekome_ko_će_razumjeti_poruku: Rekoh li ti? ;D
Cezare, ne pratiš priču... cccc...![]()
Tebi je do zajebancije ali meni nije.Prije svega je dijete vojnog lica prebjegao iz Hercegovine i ozbiljno vaspitan u tom tradicionalnom ruhu.
Momak je prva liga što se svega tiče u svakom smislu vrlina.Ljudskih.Ja u životu ne bi mogla nekoga ka što je on da provrijedim radije bi birala okorelog idiota kojeg apsolutno ništa povrijediti ne može.U ovom trenutku đe nikakve ni veze ne želim.Duša mu je čista da čistija biti ne može.Isklesan je fizički ka da je Mikelanđelo Davida isklesa.I ne znam koji Q se toliko baš u mene zaljubio ja to jebeno ne želim.Kao druga, brata ga baš želim jer mi je u taj reon savršen ali kao ljubavnika nikako.Jer ga volim ka druga i ka brata ali on jednostavno ne može da se otisne od toga da mi budemo ljubavnici.I svo vrijeme sam se nadala ajde naći će neku da me izbaci u tom smislu iz glave a on sve veći i veći đavo.
Osjećam da ako ustanem da večeram...da ću propustit najbolji dio...hm...
...
I Bluemoon voli piletinu
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks