Nisam odavno bila jel bio ko na plaži Orahovac bih da povedem djecu i brataniće?
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Maloprije iz orahovca. Krkljanac, parking full, morao sam jos makar 200m od restorana Veranda gore uz magistralu da parkiram...
Ne znam je li bas danas ovako full jer je nedelja, ali je spic sezone, pa vjerujem da ce bit guzve makar nedje do 20og...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Dajte neki prijedlog da pođem popodne sa 3 komada đece (4, 7, 11 godina), da nije preduga vožnja (iz Donje Gorice krećemo). Neki kutak na MoračU ili CijevnU...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam išao evo dva dana na "Podgoričku plažu" na Cijevnu,posle Trgaje. Ima veliki parking sa lijeve strane i piše "Rio".Tu se spuštiš do plaže. Poželjno suncobran ponijeti ako ćeš ranije.Malo je visok vodostaj Cijevne pa se do Rio lokala,ako ćeš u ladovinu i na pivo(2,8€) ili sok mora pregaziti voda (nekih 1.5m) Juče sam prije tog mjesta nekih 300-400 m skrenuo kolima lijevo preko mosta pa desnom obalom Cijevne nekih 300-400m makadamom do tog lokala Rio.
Voda malo hladna ali podnošljivo za mene panjata, a đeci ka đeci-top voda.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nevjerovatno da neko uopšte može da puši na ovakav žaropek.
Pune su plaze cikova. Niko nista.
To sam nedje ranije pričao. Kakvo je to odsustvo svijesti kad dođeš na plažu da se kupas i pored sebe praviš smece i bacas cikove mrzne. Sve to u vodu djelimično.
A država umjesto to da strogo sankcioniše, uff.
Pretpostavljam da će i to doći na red eventualno nego trpi idiote do tada
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks