Je li ti zidna ili na sudoperi?
Moja je na sudoperi sto stoji.
Ja usla unutra u element lijepo kao ono kad pocinju oni filmovi pa vidis coeka kako viri.
Aj posalji mi na pm da vidim bas kako to izgleda
nothing comes from violence and nothing ever could
U jedan poslovni je ova, bez greške radi…
U drugi neka iz Kovača (kao delimano) isto ok.. e sad ne koriste se previše ali eto..
Ahahahaha, to isto mi je palo na pamet kad ti prethodni post pročitah i htjedoh slikovito opisat ali,reko, ako si ti moderator puče mi brisanje posta minimum.
Neću spamovat više ali radiš li u bijelu trik majcu i teksas kombinezonke ili...?
OT. U stan kod mojih prva radila 5-6 godina,kad je prokapala zamijenio je i ta radila 2-3 godine. Trenutno preseljena na selo ...radi.
U moj stan jedna montirana prije 5-6 godina i dan danas radi.
Još par sam ih montirao kod prijatelja. Uglavnom zidne, ali isti je matrak
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 24-07-26 at 13:56.
Filmovi,viri čovjek...što je ovo???
...
nije je još pitao veže li kosu u rep dok popravlja...
Koje cesme uzeti za kupatilo, je li to grohe ili neke druge
Imate li nekog bravara u PG?
imate li preporuku za dobrog autoelektričara u podgorici?
Grohe
Hans Grohe
Unitas.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vrijedi li to sto je skuplje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja imam Paffoni evo 20 i kusur godina....i njih bi preporucio. Uzesmo sa sad za kuhinju neku slovenacku... moralo je da se uklapa sa kuhinjom....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Treba da nam rade fasadu na zgradi, 8cm stiropor. Je li to dovoljno za PG, ili da coek ide na 12-icu, i sta ako neko od komsija nece da radi fasadu (recimo sprat iznad) - moze li onda fasada da se izvede da ne uliva voda kroz postojecu oronulu fasadu sprat iznad (majstori kazu da moze tako sto se urezu metalni profili izmedju spratova)?
Te eksperimente sa preskakanjem spratova ne valja izvodit. Majstori znaju kojesta da kazu, a problema nece biti za par godina, al su kasnije skoro sigurni.
Slažem se sa dutch-om,posebno ako je komšija koji neće da učestvuje sprat iznad.
Viđeti koliko bi bio njegov dio pa da ga ostatak stanara izdijeli po glavama. Ono,neko bi rekao da je to naivnost, ali na duže staze...isplati se.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Moguce da postoji i obaveza da isti ucestvuje. Treba vidjet sa opstinom.
Kod mojih na zgradu kad su radili fasadu otac pitao komšije da rade zajedno nije niko htio i on plati samo za svoj dio. Kaže kad budu radili fasadu (stiropor) komšije da ga ne zovu da učestvuje jer je svoj dio završio.
Skoro neđe je Glavni grad radio fasade (čitaj krečili zgrade) i umjesto tad da završe ostali fasadu, oni samo okrečili.
Hvala vam, sjutra cu pogledat
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks