Pominjemo ga cesto odje nego vjerovatno nisi registrovao. To je zapravo bivsi Sport Klub fight.
Prepolovi ga Leka
Ja kako nikad ne gledam TV, nisam znao da imam kanal Arena Fight, koji je valjda pušta samo borilačke sportove.
Pominjemo ga cesto odje nego vjerovatno nisi registrovao. To je zapravo bivsi Sport Klub fight.
Prepolovi ga Leka
misljah u problemu jer ovaj brz i obigrava oko njega, float lajk a baderflaj sting lajk a bii...
I onda ga pośeče Jovin.
Ne rade ovi linkovi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kliknuh random na ovaj i radi, probaj drugi browser
https://streamed.pk/watch/ufc-fight-...476379/admin/1
Bice sad zajeban mec za Borisava iako ne djeluje tako. Rus ima kratak fitilj. A jos vele da se bije od malih nogu.
Zna i pčelar vjeruj mi!!!
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
No Rich Parents
Kako inteligentan i kreativan borac.
Najavih ga nedje taman ovakvog.
Dok nam ispiraju mozak sa FNC amaterima ovaj momak pocistio Brave, ali svaki put ko da gledas top5 UFC borca.
Sta je prezivio rus, bruka.
Ruke su mu dolje cijelo vrijeme bile, pokojnik ili pukovnik stil, ali je raskupusao ovoga.
Hahahahaha aoooooooo!
Sto je najjace, CDS ima jos ovakvih boraca, ali zbog tog njihovog "bifa" sa forgijem i ickom, nema
Ih u FNC i nemaju sansu da se bore pred domacom publikom
No Rich Parents
Velsanin dosao na klanje. Jos ovaj Oliveira ko da se nakljuko tabletama za smirenje.
Dva puta ne reaguje nakon sto ga ima, ali zato treci put iskoristi posrtanje i cao.
Pih baksuza
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakav maler, haos
Od prvog udarca u koljeno je kleknuo
Идемо Милоше, поједи га у реваншу
Ako sam dobro vidio nije povreda, nego prvi calf kick + stopalom lakat sto je pogodio..
Какав црни реванш.
Ови коментатори на Арени глупост глупост сустиже.
Јес повриједио ногу, али овај Фра би га удавио свакако.
Да је имао шансе доље ваљали би се до гонга па би извршио процјену повреде.
Не бих да пишем што је реалност, јер бисте ме опет називали хејтером, а и ја се изнервирах због пораза.
Meni se cini da mu je nogu ostetio dobro sa onim prvim kikom, odmah poslije je gard promijenio
Ево га сад тренутно једини озбиљни борац са ових простора.
Ел Чапо.
https://x.com/i/status/2083604207215505619
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
То је то од УФЦ у БГ.
Нема ту бораца да дају озбиљне мечеве.
Медић би можда изгубио да му кесу нису довели.
Мада и овако му није сигурно.
Zao mi je zbog nacina na koji je izgubio, zao mi je sto smo kao drzava imali borca koji je imao priliku da se pokaze i imao je sta da pokaze, ali bojim se da mu se vratilo malo ono njegovo seljacko ponasanje i precerivanje sa Bojkovicem itd itd... zvucim kao baba neka ali obicno to tako biva. Pravi sampion mora biti prizeman i fokusiran, Micko je pored svega i politikom poceo da se bavi, jbg. Zao mi je opet kazem, mogao je, imao je sansu, ali jbg
No Rich Parents
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks