Štek.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
E ovdje je laganica pit vince.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Štek.
E probah pa popih prije neki dan Jeger posle ko zna koliko. Neđe sam se sa 18 otrovao od pelinkovca i nikad ga više nisam ni probao. A vođen time onda ni Jeger i Amaro. E sviđe mi se ovaj Jeger bogami. Još je bio dobro hladan. Odličan. Kakvo li je pjanstvo/mamurluk od njega?
Viidm imam i bocu Amara u frižider, možda bi se i on mogao probati pred ovaj Beer fest![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I meni se sviđe tamo na badnje veče a ne pamtim od Beograda pa skoro dvije decenije no me brzo prođe.Što znam..liker.
Kako prođe?I na Beer fest.
Jutros reko sebi ajde august da izbacim i pivo i žestinu eventualno bejlis uz kafu sve to podrazumijeva da neka mjesta ne posjećujem u pg đe se osjećam ka doma.Zanimljivo da I jeger i bejlis su mi pili neki bivši kad bolje razmislim nijedan nije pio ni pivo ni što jače od vina i to jednu čašu.Ali sa drugovima šou.
Kako će mi nedostajati inače zelenilo u NK.
Amaro pa Jeger. Nije to uopšte loše. Jutros lagan skroz, a popio sam sigurno više od pola boce i dva, tri piva.
A Beerfest, e što znam. Odnosno znam da Van Gogh neću slušati više nikad. Kako su smoooriiliii. Aaaaj. Kako loša energija. Izašli da odrade tu malo i da idu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Uh sad me podsjeti kako sam sa jednim malim sad u martu u Novi Sad ono naručim jeger a on donese bokal jegera aaaaa sad se sjetih đe sam s jegerom žešće ako se može reći pretjerala samo popijemo bokal on dolazi sa drugim.
A Van Gog ti je to trebao je odavno i da se povuče.A šta je bilo od Piva na Beer fest?Cijene?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks