Podstanarke zovem moje šaume, od milošte moje žene, izgovor kad oću da se "operem" - nisam ja no moja šauma/e
Porijekla su im razna, a zbun je vazda koja je koju birala i zašto, iz kojizi razlozi, uglavnom ne može biti dosadno...
Dim sum.
Pravi muškarac je kojem svaku otkriješ a on s tom ostane ZEN.
Još svakoj da ime i pita jel ovo sad..ta i ta.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 28-07-26 at 19:43.
Pravi svaku od njih umije pospremit' kad već naumiš da ih izluftiraš, istovremeno držeći kormilo pravo na onu najbolju, najlje'šu, vasilisu prekrasnu u tebikoji će ti q neki koji ne trza ni na jednu. To mi je nivo - spavaju u odvojene sobe. Neka fala. Kad je bal nek je maskenbal.
Što si veli trsila tako? Što ti je glava na tri ćoška? Da je nisi đe udarila? Na kraju, stidno i tuguljavo konstatuješ "žao mi je što sam te ja ovakva, sa svima njma, zapala...
Ne bih dalje, nije tema![]()
Dim sum.
Kako nije koliko Čovjek ima čakri koliko ti i ja šauma.![]()
Jutros smo oro igrale a da prstom nijedna mrdnula nijepokrenule strujanje od korenske čakre pa sve do one virakoče koja je na 5 6 cm od glave, anđeoska, idem ulicom, čudno me gledaju, a ja se pitam zar mi se vide krila mogli su mi vala manja dati
![]()
Dim sum.
Kažem ja...Niko mi ne vjeruje...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Evo ja ti vjerujem brate u čakrama.
Ova korijenska mi sjebe krunsku u maksimu.
![]()
Last edited by Bluemoon; 28-07-26 at 21:57.
Solarni pleksus kod mene zna da bude mestabilan tu i tamo , ostalo rock solid.
That sh** is outrageous)
U svakom slucaju okasti kljuc br 12 da se pritegne solarni pleksus i idemo dalje kroz energetske pjescane dine...
Lako ćeš ti to.U to ne sumnjam.![]()
Meditirate li, veli
A ne, no se molimo![]()
Al mi se pomamila sinoć ova korjenska čakra.
@tigrovo_oko nisam ja veliš moja muladhara
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Don't, veli, f*ck around when it comes to the energy you let into your life. Choose places, partners and conversations wisely. They become you.
Nakon Šume.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks