Ima na čučnjeve samo kad oće - malko savije koljena i to je to, veli ja radim čučnjeve sa 150kg.
Jedino se kompleksaši opterecuju tezinama.
I uopste pricaju o tome koliko dizu. Ko redovno trenira, jede normalno, nema povreda, vec je level pro max. A dize li na benc 100 ili 60 totalno nebitno.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ko se opterecuje da. Ali kao motivacija, milestone ekstra stvar. Pogotovo ako jos s nekim treniras.
Tesko mi pade trening danas. 1:32
35sek, ali jedva![]()
Zaro brutalan trening ledja, da daaaa
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Bravo,samo nastavi i javljaj kako ide![]()
...
Masakrirah noge, jedva idem. Kao da imam olovne tabane
Jutrosnji presjek stanja na Technogym Check Up
Prije godinu i 2 mjeseca krenuo sa 91kg i 33% body fat
8:55h prvi u teretanu, ramena brutalno uradjena, stomak mucenje zivo![]()
A makse vas dvojica sajle, po 80kg, lako vam je visiti po 2min
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Jutros oko 5:33 sam odradio pravilan cucanj ka dolje i zadrzao se u tom polozaju do izlaska Sunca, kada sam se pravilno uspravio i odradio pozdrav Suncu.
Onda sam 5 minuta gledao u Sunce.
Volim da idem u prirodu i posmatram ptice, a redovni trening ociju mi omogucava da to radim bez pomagala.
Hahahahahahahahahahahahaha oplakah
Ja imam 88 kg, i nikad ne visim na šipku, ali sam neđe ranije trenirao kratko sportsko planinarenje, e tada su mi bili prsti i ruke dosta jake, da bi mogle da izdrže da nose toliku kilažu, jer ja imam jedno 10kg viška. A ti planinari su svi generalno mršavi, iz očiglednih razloga.
Tako da mislim da i sad uzmem da visim na šipku da bih mogao makar 2 minuta, mada ko zna, probaću.![]()
Kako su mi ove kilaze od 70 i nesto kila kod muskaraca djelovale smijesno nekad. Cus, musko od 75 kila.
Od srednje skole sam na oko 95kg, par kila gore dolje... islo se nekad i na 102-3, ali su ti izleti srecom jako kratko trajali. Ispod 90 gotovo da se nikad nijesam spustao. I sto je najjace, nikad nijesam bio debeo, ono, normalno sam izgledao
Ali ove godine, zadnjih par mjeseci prvi broj na vagi pokazuje osmicucini mi se nikad vise misicne mase, nikad bolju formu u zivotu nijesam imao nego sad u tridesetim, ali opet tu ima sala dosta, tako da kontam da moram i ja da se spustim na 70 i nesto da bih izgledao fit.
Masu stvarno znaci kad se makne visak, mislim da sam skinuo 10ak kg sala a nabacio par kila misica i bukvalno letim. Neke staze dje sam se kidao i oporavljao po nedjelju dana sad mogu istrcat lagano, mogu mislit da skinem jos 10 kila kakav bih bio
Ahah, bas sam skoro nedje probao da visim - izdrzao sam minut sa svojih 90 kila, mozda sam mogao jos 5-10 sekundi preko ali to je to. Inace, zgibova mogu 15 komada tako da svaka cast kad mozete po 2 min da visite
Kolko ove sprave i aplikacije mogu bit precizne, baas nesto ne vjerujem u to
To je zato sto cim pomislimo na kilazu gledamo je kao salo
90 kila sala i 90 kila misica izgledaju dosta drugacije
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Stavis ranac krsa i to samo 15kg, hodaj 1km, kad skines s ledja subjektivni osjecaj metar ipo bi skocio.
Sto sve cini visak kilograma tijelu!
mislim bolje bit s kilazom i salom nego ko na heroinu.
Ali najbolje od 70 do 80 kg uz funkcionalne misice.
Dobra ramena, grudni kos, ledja i kvad.
Sve ostalo manje vazno za zdrav zivot. Glut najmanje bitan. Pa listovi. Pa bajceps.
Technogym Check up je na trzistu trenutno najbolje sto postoji, nema veze sa ovim jeftinim bezveznim spravama sto se reklamiraju.
Inace sad sa ovom kilazom trcim 5k prelagano, bez puno umora. Kad sam poceo trcanje prosle godine nisam ni minut mogao iz cuga. Ne idem nista duze od toga jer bi se osusio
Cilj mi je da nabacim 4-5kg misicne mase sad, ali to je mnogo teze nego sto sam mislio. Vidjecemo na zimu ocu li uspjeti makar 2-3kg. Mnogo je teze izgraditi koje kilo misica u odnosu na topljenje masti.
Treba ozbiljno da se jede i ozbiljne tezine guraju, makar kad si u kasnim 30im, ne ide lagano kao u 20im.
Mislim na prirodan nacin, a ne ove sto se bodu.
Mozda iz bulka da izgradis misic, lakse ti je
Oko smeća vazda ima posla.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Odradih 500 iskoraka. 50 serija po 10.
Sjutra će sigurno biti upala mišića.
Ja sam odradio wo kao da je usred jeseni,čudo![]()
...
Odradih I ja prvi trening posle par godina i sad se postavlja pitanje što sam ikad ovo batalio. Jedan od ljepsih osjecaja
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks