Puši, puši, pušimo
bez filtera i s' filterom
puši cijela nacija
bez garancija
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zašto bi se planina vezivala isključivo za zimsku sezonu?
U svakom slučaju ljeti Sjever je sve popularnija destinacuja.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Puši, puši, pušimo
bez filtera i s' filterom
puši cijela nacija
bez garancija
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Јуче у пошту да завршим несто и вртим излог са разгледницама и неколико њих очигледно направљене АИ-ом. Може ли неко објаснити како је то могуће.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
![]()
Mnim da posta ne pravi svoje razglednice, trebalo bi da pise na poledjini razglednice ko je izdavac ko stamparija.
Sto je najgore - postoje legalni sajtovi za stock fotograifje dje mozes da ih skines par hiljada fotograifja (uz ograniceni tiraz od par stotina hiljada primjeraka) za manje od 50€ mjesecno.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni su ipak markice najbitnije u cijeloj priči od razglednica.
https://www.postacg.me/filatelija-st...uelna-izdanja/
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Auuu haosa ovoga
Haos na granici Hrvatske i Crne Gore: Kolone duže od 20 kilometara, mještani dijele vodu putnicima
https://www.dan.co.me/vijesti/drustv...odu-putnicima/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Пријатељ од пријатеља кренуо са Чилипа синоћ у поноћ, стигао у хотел у Перасту јутрос у 8. Вели једна трака отворена на Дебелом бријегу.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
U tu treba poci i prodavati osvjezenje,limunadu...voce
Dje je ona taksa za ove u tranzitu !!!
Svakog avgusta za vrijeme feragoste je ovako, ne znam cemu cudjenja vise... Tek ce haos biti za 2-3 sedmice kada "Talijani" krenu nazad.
Ono sto je cudno jeste da su zadnjih par dana i granice sa BIH (Trebinje) nikada duze. Prije par dana je kolona bila 7-8km u jednom trenutku.
10 sati čekanja, da li je moguće da ljudi ne umiju da koriste google maps u današnje vrijeme i da odu na Trebinje
She is only here to annoy herself!
Meni cudi sto mulci nisu uveli tranzitnu taksu...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...vijesti_prva_d
Prije ce biti duplo duze presjedne ti odmor koji pocnes u autu na 40+ stepeni
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Razlog više da se povežu bivše republike željeznicom.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zato sto im je neko objasnio da to nije pitanje koje se tice samo turizma crnogorskoga i da, iako naocigled djeluje kao jednostavno rjesenje, ustvari ima mnogo implikacija o kojima mali Perica nije razmisljao dok je izmedju dva gutljaja kafe razmisljao o kapitalnim temama
Ја не знам како Хрвати нијесу ударили притисак да се стање макар мало побољша, ради њиховог становништва. Конављанима мора да је пакао јер ни они не могу никуђ.
Zamisli čekaš 10 sati na granici na ovu pečenjaru. Samo na Balkanu.
Hocemo, oni ce sami to preseliti kod nas kad vide kakv je to pakao, fotografije otisci, sve ce se rijesiti samo da proceduru preuzme komsija. A jos nije autoput vec magistrala pa i to ima svoje, ali mi smo navikli jer nama svakako cijelo primorje funkcionise na dvije trake, ako ko skrece lijevo put apartmana eto kolapsa, tako da ce ovo nama u perspektivi lakse pasti, samo do tada jos mladih cinovnika da se primi i da krenemo
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks