....
MyIMGs.org
myimgs.org
... lozovina, dobro napijena crnog, gustog, slatkastog vina, mojeg, domaćeg, u dobro podmazan sač na mast...
myimgs.orgwww.gasstations-nearme.com
... i još jedna tajna

Jaretina je specifično meso, specifičnog i mirisa i ukusa, božanskog

, i zato je ne miješam sa krtolom- jer će povuć ukus i miris od nje, i na kraj vam zbunjivat i pretrpavat nepca i jezik i filing...
Pa zato na bundevu, domaći-moj mladi luk, i moje ljute papričice

Bundeva pečena će fantastično dopunit ukus, mladi luk još savršenije, ljuta će izgubit većinom ljutinu ali će 100000000000% dodat arome one savršene....
A za prilog će umjesto pečene krtole ić pire krompir, kremast i mliječan- da ublaži i dopuni ukus mesu, koje će se bukvalno topit u usta i ostavljat samo onaj najsavršeniji ukus prirode, i koje parče ove pećene bundeve, uz malo luka i ljute, ko voli...
Pa tako do Beskraja
...
Upload images with myimgs.org
prvo butići i plećkice, gomila ruzmarina i češnjaka...
convert webp to jpg at myimgs.org
...pa rebra i pamflek sa vrha, i opet gomila ruzmarina i bijelog luka...
myimgs.orghttps://bank-nearme.com
...
I, na kraju, pek papir, poklopac, sat vremena na 150C, onda 4 sata na 125C, onda sklonit pek papir i pola sata pod poklopac na 190C, a za sami kraj, 10-15 min bez poklopca na 220C, malo poprskano crnim pivom...
Mhm
Neka mi Bog kuhinje oprosti, ali na današnji dan mi zaista nije bilo do toga da pravu vatru palim za ovaj sač

Ali će definitivno valjat i ovako.
Btw, ako nemate baš izuzetnog iskustva sa sačom iu otvorenom, živom vatrom, ovo totalno nije meso na koje želite da se učite
Dalje, nemojte da vas lažu da se jaretina može čisto peć pod sač a da bude savršena- jer ne može, ako je valjana, sočna, mlada, kao ova, mora ić pek papir da se malo udinsta i razmekša, inače bi se isušila do zla boga.
pa ćemo viđez za nekih 6-8 sati kako ispade

Bookmarks