Prijatelj ima invictu pepsi “svi” misle da je rolex
Zavidana je![]()
![]()
Prijatelj ima invictu pepsi “svi” misle da je rolex
Zavidana je![]()
![]()
Koja razlika 1. i ova sad slika![]()
...
Najljepši sat ikad napravljen submariner
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Prelijep retro diver od Certine sa 2.000 m WR.
Malo me strah od 16 mm debljine, ali po ovim snimcima ne izgleda toliko strasno na ruci.
Moja nova ljubav i dlakava ruka pravde.
Citizen Promaster Eco Drive.
![]()
Jedno sam vrijeme jurio i zamalo kupio takav samo u malsinasto zelenoj boji. Na slikama je ozgledao vrhunski ali uzivo su boje bile bas lose. Mozda da mu je kao na slikama kuciste bilo neke tamno sive ili crne boje. Ni primac izgledu plavog ili crnog modela. A u Time+ je bio i crveni? model, bio je solidnog izgleda.
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Prvi, obicni crveni, ne izgleda lose ni na ruci. Steta sto nemaju narandzasto crnu kombinaicju ili Tsuyosa zutu za ovaj model.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Spremni?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Probao sam i njegaProbao sam u centru i crveni, ali mi se nije svidio jer unutra crveni dio presijava, ja volim da ima taj kontrast veliki sa kazaljkama. Ovo je Eco-drive, ostao je bio jedan ovaj moj plavi u Delti, i jedan crni u Nikšiću. Ja sam se baš dugo lomio i probao sličan crni jer nije bilo istog modela, ali mi je plavi nekako "veseliji", iako je crni bolji za uklapanje sa raznom odjećom. U Delti ima i ona "pepsi" verzija, plavi sa 15min crvenim dijelom.
Taj zeleni sam probao isto, ali mi je bio nekako previše zelen.
Ja volim da gledam satove po netu, ali je to suludo jer svaki sat uživo skroz drugačije izgleda. Jednostavno u realnim uslovima nije kao na fotografijama gdje nema regleksija od stakla i sl, zato kad se bira sat, samo u radnji uživo, jer uživo neki što na fotkama izgleda bolje je dosta "lošiji".
Za ove Eco-drive kažu da su baš pouzdani i po forumima ljudi kažu da im baterija gura i preko 20 godina.
E da, lume je baš dobar na ovom satu. Porede ga sa najboljim Seiko-vim.
Ovaj video baš lijepo poredi plavi i crni, najljepše se vide:
Last edited by Luminous; Today at 15:56.
Kupujem Kartije Pashu ako neko ima.
067-123456
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks