Ozbiljno ***** i lopov. Ljiga ona najveća. Usta mu se po*****
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by BAR; Yesterday at 14:08.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Je li realno ovo da se desava, oni ce ispanuti u drugu ligu
Novi Upravni odbor Budućnosti prijeti odlaskom zbog dovođenja Pavličića i ostavke Lekovića
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...tavke-lekovica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka ispadaju goovna, kada su bolje zasluzili.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Uhapšen osumnjičeni za seksualno zlostavljanje sina
https://rtnk.me/crna-hronika/uhapsen...avljanje-sina/Hercegnovska policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine BiH sa boravkom u Herceg Novom zbog sumnje da je na štetu svog maloljetnog sina počinio krivična djela nedozvoljene polne radnje u vezi sa krivičnim djelom obljuba sa djetetom mlađim od 14 godina. Osumnjičeni jeuhapšen istog dana kada ga je prijavila supruga, a trenutno se nalazi u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).
Iz Uprave policije saopštili su da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi 17. jula, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uhapsili punoljetnog muškarca zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela na štetu svog maloljetnog sina.
Kako navode, prijavu je policiji istog dana podnijela supruga osumnjičenog, odnosno majka djeteta, nakon čega su policijski službenici odmah reagovali i lišili ga slobode.
„Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je otac djeteta navedena krivična djela izvršio u njihovom stanu u Herceg Novom“, saopšteno je iz Uprave policije.
Osumnjičeni je dan kasnije, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata. Nakon saslušanja, sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio mu je pritvor do 30 dana, i sproveden je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija UIKS Spuž, gdje se i dalje nalazi.
Iz policije su istakli da je djetetu odmah nakon prijave pružena potrebna stručna pomoć i podrška, te da se ono trenutno nalazi sa majkom.
Objašnjavajući zbog čega se do sada nijesu oglašavali, iz Uprave policije navode da je razlog zaštita identiteta i integriteta djeteta, kao i sprečavanje njegove sekundarne viktimizacije.
„Na ogromno interesovanje medija, ovim potvrđujemo da se događaj desio, kako bi javnost znala da je osumnjičeno lice Policija pronašla i lišila ga slobode istog dana. Ujedno koristimo priliku da uputimo apel medijima da se prilikom izvještavanja o ovom i sličnim događajima drže najviših etičkih i profesionalnih standarda u zaštiti prava djece i maloljetnika, te da ne objavljuju bilo koji detalj koji eventualno nezvanično posjeduju iz drugih izvora, a koji bi mogao da ukaže na identitet žrtve“, poručili su iz Uprave policije.
Читам и не вјерујем. Па читам други, трећи пут.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
E trebao si da vidis smijeh kad mi je lik pokazao. Samo sam pitao kako se dolazi u situaciju da imas njegov broj u tel![]()
Ма вјерујем за капелу. То ми има смисла. Ја о вијести изнад, из ХН.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A makse. Procitah zadnjih par dana nekolike vijesti takvog sadrzaja.. pi
Da razgalase sto je cinio pa kad ga osude da ga puste u Spuz da malo proseta zatvorenici obozavaju ovakve
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kad je mogao advokat kriminalnih klanova za direktora anb, ubica u pokušaju za njegovog zamjenika ili tako nešto, može vala i Momčilo Vuksanović za člana Odbora za bezbjednost. Ima sve preduslove: bazičnu sposobnost, koja mu je omogućila da završi fakultet za samo 13 godina, ubice i kamataši bliski članovi porodice koji mu finansiraju portal, plus dolazi iz partije koja drži bezbjednosni sektor i sprovodi veting. Na koji god način da se pogleda, idealan kandidat... po kriterijumima sposobnosti i pogodnosti Demokrata.
https://www.antenam.net/clanak/demok...nosne-procjene
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Leković.
Iscima me, reko odakle Moća Vuksanovića potegoše.
A Leković, promašaj, tipičan predstavnik nesrećnih tzv. demokrata
Ahahahaha, pogresan broj si dobio ali pravog choeka si nasao.
Neće se više depesovci kupat po zatvorenija plaža!
Došlo je novo doba! Sad Lažojko piša po sirotiLJi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Odakle Kraljeva plaza u jednoj Republici? Nije valjda da jedino kod Pipuna u kucu mozes nac Spomenice. Vazda li su bili protiv evropskih integracija.
Smanji spam.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.cdm.me/drustvo/mujovic-b...ja-izvjestaja/
Dosta se pominjalala Podgorica na forumu, eno ponocne rasprave u podgorickom parlamentu.
Trougao Peric - PES - DPS. Sa satelitima.
Pricaju o rezultatima. Maratonski posao.
Kada bude bilo ono sto ce biti. Ako nista drugo u sebe su poslanici vec dosta ulozili, od sminke do odjijela. Lakiranost do lakirane cipele.
Srdja obecava visednevnu borbu. Parlamentarnu naravno.
Da znate kolege, ulice su dobre, ulice nisu problem no su problem krovovi. Toci Sportski, toci Gradsko pozoriste. Vec rekonstruisane i nove zgrade. Voda pa nadje put.
Last edited by biljaneta; Yesterday at 22:20.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks