Page 274 of 275 FirstFirst ... 174224264270271272273274275 LastLast
Results 6,826 to 6,850 of 6867

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,832
    Thanked in
    926 Posts

Počela sezona populističkih obećanja i mjera pred izbore
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

2. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,761
    Thanked in
    3,891 Posts

Nema kud veće od Veljeg brda, pri čemu će prije izbora da započnu gradnju 180ak stanova od 10 hiljada obećanih, i to po cijeni koja će državu da izađe 3500 eura po kvadratu. Da sam ikakva opozicija, svakodnevno bih svim potencijalnim građevinarima, projektantima, političarima i svima ostalima koji su namjerili aktivno da učestvuju u toj prevari i potencijalno ekstremno štetnom projektu javno prijetio zatvorom kad dođem na vlast. Nema bježanja, nema sakrivanja iza odluka većine i planske dokumentacije, čije bih autore jednako krivično gonio. Slaven Masni je riješio da se napuni para dok je tu đe je, ko zna koje je sve za sebe provizije dogovorio, ko zna koliko je zemlje unaprijed kupio da bi je prodao za potrebe projekta. Liku se institucionalno treba nahebat majke dok smo još na vrijeme. Gvozdenović je po štetočinstvu mala maca za Slavena Masnog i Koljenicu.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

4. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,480
    Thanks Thanks Received 
    4,815
    Thanked in
    2,468 Posts

Očekujem da potpuno nestanu menstruacije vikendom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

6. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,832
    Thanked in
    926 Posts

Dobro ce biti dok ne iznerviraju građane kojima neće septičku da isprazne ali tako treba sa lažavim folirantima

https://www.cdm.me/drustvo/gradani-d...e-u-podgorici/
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    6,355
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    3,450 Posts

Oce li dobiti kaznu? Trebalo bi 500 eurica

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    652
    Thanked in
    302 Posts

Zivo me zanima kako je usao kamionom ovdje?

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    2,858 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Zivo me zanima kako je usao kamionom ovdje?
    Čuš kako. Lako, i vrlo oslobođeno.
    Biće da nisi skorije bio u centar PG. To je ono sloboda na max u ponašanju. Naročito učesnika u saobraćaju. Ovakva sloboda ne postoji nigdje na svijetu kao kod nas.

Saobraćajna nekultura u centru Podgorice; Stanari: Samo su nam mediji ostali, službe prebacuju odgovornost

I tako ping pong od Komunalne inspekcije do Komunalne policije. Jer saobraćajna policija i demoNkrate nisu krive, kapi.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    1,707
    Thanks Thanks Received 
    2,736
    Thanked in
    1,242 Posts

Kakvi su ovo gadluci u skupstini, sramota sta napravise i od nje

Sent from my S25+ using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    652
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Čuš kako. Lako, i vrlo oslobođeno.
    Biće da nisi skorije bio u centar PG. To je ono sloboda na max u ponašanju. Naročito učesnika u saobraćaju. Ovakva sloboda ne postoji nigdje na svijetu kao kod nas.

Saobraćajna nekultura u centru Podgorice; Stanari: Samo su nam mediji ostali, službe prebacuju odgovornost

I tako ping pong od Komunalne inspekcije do Komunalne policije. Jer saobraćajna policija i demoNkrate nisu krive, kapi.
    Bogami si u pravu...odavno nisam bio u PG.... zadnje sjecanje na zgradu opštine PG mi je bilo da postoje rampe i da se ne moze uci ovako u unutrasnjost.... ali nakon link-a koji si postavio dozivio sam šok u šta nam se PG pretvori.

Kao rodjenog Podgoričanina (koji vec ima 40 i kusur godina) ...sram/tuga me kakva se sve rulja (mislim da je to najblaži izraz koji mogu naci) doselila u PG. Ne kazem ni da smo mi Podgoricani cvijece...ali ovo sto je sljeglo u glavni grad i sto odbija da se makar malo emancipuje...ja ne znam sta reci.

A posebna prica su lokalni organi i nesposobnost da izadje se na kraj sa ovakvim oblicima zivota.

13. The Following User Says Thank You to osvajaci pg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,570
    Thanks Thanks Received 
    2,182
    Thanked in
    1,045 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...o-u-crnoj-gori

Za penzije i socijalu nema,ali zato za uhljebe ima. Volio bih samo vidjeti i to poredjenje.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    293
    Thanked in
    203 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Sredstva iz budžeta koja politički subjekti dobijaju za rad i kampanju troše se po zakonskim propisima (uređenim, primjera radi, kroz propise poput Zakon o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja), ali se ne mogu potraživati nazad privatnim tužbama građana zato što izborni program nije sproveden...
    Znaci dodje aj npr bezbolni Jokovic obeca put za glasove ... puta nema i ne mogu da ga tuzim jer nije put napravljen , gradjani dovedeni u zabludu da ga glasaju ... zar nije ovo neki vid prevare da moze sud da reaguje?

Cisto ovako pricamo ...

U jachim zemljama sa ljudima vecina partija ima jako clanstvo koje je nosilac ideologije pa ako vodja partije koji vrsi vlast krene da gubi tok njega njegovo clanstvo u partiji smjenjuje. Josip Broz je htio da se preda Njemcima u Drvaru ali je Sreten Zujovic potegao pistolj na njega i Davorjanku mu i natjerao ga da se penje uz konopac nad pecinom. Kasnije je taj isti Broz posle rata clanove KPJota morao da salje na Goli otok da bi mogao da izigrava plejboja. Ekipa koja je izgurala rat vise mu nije bila potrebna.
    Tako se doslo do toga da danas nema partija ili stranaka sa ideologijom ovom ili onom nego nekakve grupacije osoba koje cine Pokret ili Savez koji funkcionisu po sistemu ko koga zavrne, a bolje upuceni i blizi kazanu ili koritu vec i dobiju neku svoju materijalnu satisfakciju na konto drzavnog budzetiranja. Ostalima ostaje neka sledeca predizborna kampanja. Ako ta drzava pored takvih ljudi uopste i opstane.
    Last edited by biljaneta; Yesterday at 15:50.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    293
    Thanked in
    203 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...buku-iz-lokala

Eto ti ga sad. Zikamu. Inace san svakog centrasha je da u prizemlju eventualno prvom spratu izda ili otvori nesto sto ovima od drugog sprata smeta. Mozda nismo pametni ali smo sebichni.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    293
    Thanked in
    203 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...o-u-crnoj-gori

Za penzije i socijalu nema,ali zato za uhljebe ima. Volio bih samo vidjeti i to poredjenje.
    I ne treba da bude. Sve stranke/partije su ostro desnicarske. Ukljucujuci i socijalisticke partije milionera. Pored takvih penzionera i sirotinje ostasmo bez Svetog Stefana, Luke Bar, Jugopetrola, Telekoma, u jednom trenutku i bez EPCG. Potpuno legalno i lagano na bazi njihovih glasova.

Thanks Thanks Given 
    507
    Thanks Thanks Received 
    2,068
    Thanked in
    1,176 Posts

Bogami si u pravu...odavno nisam bio u PG.... zadnje sjecanje na zgradu opštine PG mi je bilo da postoje rampe i da se ne moze uci ovako u unutrasnjost.... ali nakon link-a koji si postavio dozivio sam šok u šta nam se PG pretvori.

Kao rodjenog Podgoričanina (koji vec ima 40 i kusur godina) ...sram/tuga me kakva se sve rulja (mislim da je to najblaži izraz koji mogu naci) doselila u PG. Ne kazem ni da smo mi Podgoricani cvijece...ali ovo sto je sljeglo u glavni grad i sto odbija da se makar malo emancipuje...ja ne znam sta reci.

A posebna prica su lokalni organi i nesposobnost da izadje se na kraj sa ovakvim oblicima zivota.
    Cus da se emancipuje hahahahahaha, a to u PG zivi neka gospoda koja moze nekog da nauci kako da se ponasa je l, pobrkao si nesto

Thanks Thanks Given 
    6,355
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    3,450 Posts

Kako je lijepo kad covjek pokaze djeci vrhunac intelekta i kulture u parlament. Pa Romski senat na Vrela je mala maca a Cici sto si ljuta...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    661
    Thanked in
    302 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Radi nekolicine kojima ovo stvarno treba...
    Stvarno treba da sjede doma i oni koji imaju epizodu migrene, ali oni moraju eto da se zajebavaju sa bolovanjem. Pakao...

...ali ovo sto je sljeglo u glavni grad i sto odbija da se makar malo emancipuje...ja ne znam sta reci.

Jedina priča su lokalni organi, upravo jer dozvoljavaju da se svak "emancipuje" svojim tempom.

Haos u centru grada je ISKLJUČIVO posljedica suludih odluka lokalne uprave, koja "ubija" saobraćaj u centru grada, stvara saobraćajna slijepa crijeva, i nemoćna je da se odupre prirodnom procesu pretvaranja tih slijepih crijeva u parkinge.

ZAŠTO je sjeverni dio Ul. Slobode postao pješačka zona? Čemu zatvaranje jednog po jednog parčeta saobraćajnica u centru, kojima nikad ne šeta preko 5 pješaka?

Da ako dočekam dan da Podgorica odluči koja ulica je pješačka, i otvori SVE ostale ulice u centru za saobraćaj i bočno parkiranje.

21. The Following User Says Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    33
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Žena koja je pregazila i ubila psa dobila 30 dana zatvora.
    Kriminalci koji su ubili komšiju “stavljeni pod kontrolu” od strane policije.
    Ništa zatvor, ujaci su poslaniku Demokrata.
    Zaključak: Ako se pokačiš sa ljaljašima ili njihovim rođacima život ti vrijedi manje nego psu.
    Neka vam je srećna sloboda osvježivači!

Evo već šestu godinu večite o slobodi, mijenjajte nešto.
    Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    2,858 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post

Jedina priča su lokalni organi, upravo jer dozvoljavaju da se svak "emancipuje" svojim tempom.
    Haos u centru grada je ISKLJUČIVO posljedica suludih odluka lokalne uprave, koja "ubija" saobraćaj u centru grada, stvara saobraćajna slijepa crijeva, i nemoćna je da se odupre prirodnom procesu pretvaranja tih slijepih crijeva u parkinge.
    Haos u centru grada, kao i na ostalim ulicama, a i saobraćajnicama je isključivo posljedica NERADA gradskih službi prvenstveno komunalne inspekcije i policije, a takođe i NERAD MUP-a tj saobraćajne policije.
    Stid i sramota treba da je svakoga ko radi u tim službama. Na dušu nose desetine života zbog svoga nerada.

Nevjerovatno je kakvom haosu i bezakonju mi zivimo. Pleme nam ravno nije. Pećinski ljudi su bili vaspitaniji od nas. Pih.

Dodatno, sudije sa svojim izricanjem minimalnih kazni, i odbacivanjem prijava zbog nepojavljivanja policajaca na sud takođe imaju svog udjela u tome.
    Last edited by hercules; Yesterday at 22:04.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

24. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,945
    Thanks Thanks Received 
    3,942
    Thanked in
    2,360 Posts

Preksinoc do NK i nazad oko 2 po ponoći,saobraćajaca ni po kafanama a ne na cesti.
    ...

Thanks Thanks Given 
    6,355
    Thanks Thanks Received 
    5,942
    Thanked in
    3,450 Posts

Vec dva dana sam pod utiscima proslave 150 godina od bitke na Vucjem dolu. Na (Svetu nedjelju) Crnogorci se skupise i odase pocasti veljem boju i jos vecim junacima koji pobijedise velju tursku vojnu silu. Danas je Vucji do obisao i poklonio se preśednik Crne Gore. Bio takav vakat i nosio svoje breme, velike sile vodile osvajacke ratove a mali se branili. Da nije bilo veljih osvajaca ne bi bilo ni velikih bitaka i junaka. Proslavi se Vucji do, zlatnim slovima se upisase Crnogorci, Hercegovci, Brdjani, Bokelji, Dalmatinci.
    Crnogorski gospodar, knjaz, car junaka, Nikola I Petrovic Njegos je pokazao svijetu sto je biti vojskovodja i ko su Crnogorski ratnici i borci za slobodu.
    Sve to ne bi bilo tako da ne bi velike turske sile koju je uvazavao cijeli svijet a Crnogorci im jedini davali otpor i sticali vjecnu slavu.
    Zato odajem pocast Turcima sto su bili tu a Crnogorci bili tako odvazni i hrabri da izadju na biljegu i steknu slobodu. Da ne bi vas Turaka ne bi bilo slavnog Vucjeg dola, slavnog barjaka i junaka nezavsnosti i vjecnosti.
    Cujemo i vidimo da vec danas dolaze i slave neki sto nemaju veze sa Vucjim dolom i njegovom slavom, zato je red i cast a zorom, pozvati preśednika Republike Turske, Redzepa Tajipa Erdogana i Njenu Ekselenciju ambasadorku Republike Turske u Crnoj Gori Ajda Unlu, da prisustvuju proslavi u cast slavne bitke od prije 150 godina, jer su ipak Turci bili ucesnici i glavni akteri bitke.

Thanks Thanks Given 
    26,715
    Thanks Thanks Received 
    8,521
    Thanked in
    4,201 Posts

Nema normalnoga

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

28. The Following 5 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,480
    Thanks Thanks Received 
    4,815
    Thanked in
    2,468 Posts

Napredak na svakom koraku

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,480
    Thanks Thanks Received 
    4,815
    Thanked in
    2,468 Posts

Pomneriše li nam ovo ulazak za dvije godine? Za sad..
    Ništa 2028?

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,187
    Thanks Thanks Received 
    1,950
    Thanked in
    1,063 Posts

Više od 1.000 stranaca vodilo firme bez ijednog eura prometa: Pod znakom pitanja 60 miliona eura za budžet

https://investitor.me/2026/07/26/vis...ura-za-budzet/

Thanks Thanks Given 
    6,174
    Thanks Thanks Received 
    6,729
    Thanked in
    3,212 Posts

Ко је гласао о трошку државе?

Овога би пратио дан и ноћ.

ASK: Radunović prekršio zakon zbog glasanja o zakupu prostora od firme u kojoj je suvlasnik

Postupak je pokrenut po službenoj dužnosti, nakon što je utvrđeno da je Vlada na sjednici održanoj 29. maja 2025. usvojila informaciju o zakupu prostora "Srpske kuće" za korišćenje konferencijskih sala Uprave za državnu imovinu. Za tu informaciju glasao je i Radunović, koji je ujedno jedan od osnivača firme

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...j-je-suvlasnik
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Page 274 of 275 FirstFirst ... 174224264270271272273274275 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)

1. biljaneta