Podstanarke zovem moje šaume, od milošte moje žene, izgovor kad oću da se "operem" - nisam ja no moja šauma/e
Porijekla su im razna, a zbun je vazda koja je koju birala i zašto, iz kojizi razlozi, uglavnom ne može biti dosadno...
Dim sum.
Pravi muškarac je kojem svaku otkriješ a on s tom ostane ZEN.
Još svakoj da ime i pita jel ovo sad..ta i ta.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 19:43.
Pravi svaku od njih umije pospremit' kad već naumiš da ih izluftiraš, istovremeno držeći kormilo pravo na onu najbolju, najlje'šu, vasilisu prekrasnu u tebikoji će ti q neki koji ne trza ni na jednu. To mi je nivo - spavaju u odvojene sobe. Neka fala. Kad je bal nek je maskenbal.
Što si veli trsila tako? Što ti je glava na tri ćoška? Da je nisi đe udarila? Na kraju, stidno i tuguljavo konstatuješ "žao mi je što sam te ja ovakva, sa svima njma, zapala...
Ne bih dalje, nije tema![]()
Dim sum.
Kako nije koliko Čovjek ima čakri koliko ti i ja šauma.![]()
Jutros smo oro igrale a da prstom nijedna mrdnula nijepokrenule strujanje od korenske čakre pa sve do one virakoče koja je na 5 6 cm od glave, anđeoska, idem ulicom, čudno me gledaju, a ja se pitam zar mi se vide krila mogli su mi vala manja dati
![]()
Dim sum.
Kažem ja...Niko mi ne vjeruje...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Evo ja ti vjerujem brate u čakrama.
Ova korijenska mi sjebe krunsku u maksimu.
![]()
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:57.
Solarni pleksus kod mene zna da bude mestabilan tu i tamo , ostalo rock solid.
That sh** is outrageous)
U svakom slucaju okasti kljuc br 12 da se pritegne solarni pleksus i idemo dalje kroz energetske pjescane dine...
Lako ćeš ti to.U to ne sumnjam.![]()
Meditirate li, veli
A ne, no se molimo![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Al mi se pomamila sinoć ova korjenska čakra.
@tigrovo_oko nisam ja veliš moja muladhara
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks