Koeficijent inteligencije
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Šta je sa ovim vozačima Pasata?
![]()
Koeficijent inteligencije
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
vozac pasata je cesce dijagnoza nego opis... isto vazi i za BMW, no su oni na servis zbog vrucine - veliak temperatura, ulje viskoznije, prije iscuri![]()
![]()
![]()
sta je bilo ovome? izletio mu neko?
Golfači, najgori vozači
nothing comes from violence and nothing ever could
A imamo i posebnu vrstu degenerika... PG tablice na Zlatibor... e to su budaletine
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na terenu sve redovno…
https://www.vijesti.me/v/819541?utm_..._share_counter
Prema tome, šta da ti kažem?
Ucestvovala 3 vozila, znaci jedan pretice a drugi u branik vozi
Dana od 10:30 do 12:30 tri udesa sam vidio
1. Kod Pit stop pumpe 4 jula. Troje vozila, jedna mala bijela Toyota zavrsila u dvoriste Melamina. Jedan crni merdeces kao da je drzavni , nemase tablica, pa je li drzavni ili jednostavno nije imao tablice. Dolazila hitna pomoc
2. U kruzni tok kod Voli i Tehnomax-a odnoravca Zete, troje
3. Pred kruzni (isto) od Zete, od pozadi lik udario hitnu pomoc, vjerovatno u isto vrijeme kao i 2 jer nije drzao rastojanje ili gledao u tel
kod nas je drzanje odstojanja fizicki posao ako to volis da radis...
Jer samo li ostavis kroz grad preko 1 auta duzine, uvali se neko... i to ne uvali se jer bi da skrene, no neko od iza "pretekne" 2-3 kola da uskoci ispred tebe jer mu se cini da smo tako svi brzi
Kroz grad i ne treba drzati neko odstojanje jer bi kolone bile kilometarske, ali van grada kada se vozi 70-100 na sat?
a ne drzim ni ja prevelikom ali ne mogu biti na 1-2m od autoa ispred mene na bulevar dje vozimo 50-80...
moram ostaviti barem jednu ili dvije duzine auta - i sebi da reagujem i nekome ispred da dise
ako se vozi <30, mogu i ja tu da budem na 3-4-5m ili i manje kad se guzvamo u kolone na semafore
A briga te, imas novu Mazdu sa automatik brejking i kompletnom cetom sigurnosnih sistema.
Uvijek distanca i miran si... i onda vazda nalete neki sto je neko u KBC pa zure da ga zadnji put vide...
Vozaci su totalno poludjeli, nema jednog da postuje ogranicenja a kamoli druge stvari.
Brzina, telefon, preticanja i odstojanje su 4 najcesca faktora.
Muškarci nemaju biološku menstruaciju, ali mogu osjetiti hormonske promjene poznate kao sindrom razdražljivog muškarca (IMS) [5.6] i dnevne oscilacije testosterona [5.7]
Hormonske promjene
Nivo testosterona je viši ujutro, a niži navečer.
Manje promjene raspoloženja mogu pratiti taj ritam.
Starenje donosi pad hormona [5.2, 5.7] poznat kao andropauza [5.7].
Simptomi IMS-a
Ljutnja i bijes
Umor i manjak snage
Tuga i loše raspoloženje
I stavi muskarca za volan a pritom je pod IMS gotovo sudar agresija u voznji zagarantovana
Koriscenje telefona u voznju je pakao.
Zbog toga gledam kad prelazim ulicu, jer ne pretpostavljam da ce mi stat onaj sto dolazi.
Prije neki dan prelazim na pjesacki, ovaj sa lijeve prilazi i usporava. Ovaj da desne prilazi, i ja stajem ne prelazim drugu traku. On lagano nastavlja i dize glavu tek kad me je prosa, sigurno je 20-30m prosa sa glavom u telefon. Da sam pretpostavio da ce stat ko zna sto bi bilo.
Goveda svuda.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Update:
Udes na putu Podgorica–Cetinje: Jedna osoba poginula, druga teško povrijeđena u prevrtanju vozila.
https://www.cdm.me/hronika/udes-na-p...rtanju-vozila/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Мајку вам јебем...ђе журите, и гурате друге, у смрт.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne razumijem, kako se ovo tacno desilo? Ovaj je otpozadi udario dzipa i onda se okrenuo na krov? What?
Ova djevojka udata bila...pakla ovoga...treba tenk vozit da bi bio siguran
Sent from outer space using Tapatalk
Ni to ne pomaže. Čeka se ko zna kakva katastrofa da bi se krenulo ozbiljno u rješavanje ovog prevelikog problema.
A problem je toliko velik da je izgleda ovo postala svakodnevica i nešto što se podrazumijeva, nevjerovatno je da se neko ne uplaši od ovih brojki i kaže Ajde nešto da se ozbiljno i temeljno odradi na nivou države raspale
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Žalosno je u kakvom haosu i bezakonju mi zivimo.
Pleme nam ravno nije. M kakvo pleme, pećinski ljudi su bolji od nas.
Svaki dan neki uzas. Pih
Tri trake i udes. Katastrofa.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks