Tako je, i Jole je sad ministar.
New serbian answer...
...
Stomačina do poda!![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Otmena Srpkinja < Gospođa Ministarka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pošto su genijalnog menađera Milutina Zubatog ponovo "izabrali" za predsjednika odbora direktora epcg, uprkos očajnim rezultatima koje pravi, može li neko od osvježivača da mi objasni đe su na tako loše rezultate još 100 miliona godišnje, koje se više ne poklanjaju kapu isporukom sa povlašćenim cijenama? Dok je taj odnos epcg-kap trajao, vikalo se iz sve snage kako epcg gubi 100 miliona eura godišnje. Eto kapa više nema, đe su tih 100 miliona godišnje?
To je bar lako @NHM.
DPS kadrovi su priključili na hiljade ljudi bez brojil,a i oni ukradu struju u vrijednosti 100 miliona.
Dakle nema govora o lošem planiranju (zli jezici bi rekli o neplaniranju ičega) manjka energije od TE zbog rekonsturkcije, lošom kupovinom struje na berzi i slično.
I pored svih podmetačina, i pokušaja da ga sapletu, Milutin dobri se nije dao. Ne da se nije dao, nego je u 5 godina broj zapošljenih i kompanijama čiji je vlasnik EPCG broj zaposlenih povećan za 1500.
Bez karikiranja i ironije, 9 centi po kw je neralno niska cijena koja će morati da se poveća zbog ogromnog rasta troškova zarada i investicija koje elektro sistem mora da napravi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da vidimo sad Maśu
DNP pokreće inicijativu za povlačenje priznanja Kosova na teritoriji Nikšića
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...toriji-niksica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Због оваквих потеза се тобож и одвојио од Мадне, иако све и даље раде у концерту.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Usput, koliko ono bješe koštala rekonstrukcija TE Pljevlja? Je li 80 miliona? Radili je Bemaks i Milov sinčić, uradili ono što se od njih tražilo projektom, a to što su uradili i dalje ne odgovara ekološkim standardima radi čijeg se dostizanja rekonstrukcija uopšte i radila. Bačenih 80 miliona plus bačenih makar još toliko što TE nije radila dok se rekonstrukcija vršlia pa je moralo više para da se potroši na uvoz. Doduše, niko ne misli da Milutin dobija pare da bi radio kako treba, svakako to ne umije, nego pare dobija da održava partijsku mašinu za glasove.
Hehehehehe namazaniji je Manda od Pipuna
NSD: Nikšić nikad nije priznao Kosovo da bi ga danas otpriznavali
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...s-otpriznavali
Манда се само шали, он се грлио са Мартом Кос.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ju-odgovornost
Kakav je ovo raspasoj u Pg. U doba Pośe ne sjecam se da je bilo ovako.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
U doba DPS se i pocelo sa preoblikovanjem ulica u kafanski prostor. Tako da se danas ne zna dje je rampa, dje je jednosmjerna, dje je parking, a dje su stolovi razbacani. A ni trotoara nema mada zbog crnogorskih fasada i bolje da ga nema. U svakom slucaju razvaline Robne kuce, Beka i onih starih zgrada i zgradica obasjavaju sav onaj prostor.
Polinezija gospodo.
Laz, velika laz
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
U krug vrti...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne znam zasto Mujovic dopusta ovaj raspad sistema po Pg. Da li ima neke instrukcije ili sto vec...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Parlament ,sud,vlada i ostale institucije narusavaju svakodnevni mir i zivot stanara.
Kriminal je zivjeti u centru
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Polako sa raspadom sistema. Kontejneri nisu puni, vode ima, autobusi voze cak su i Gradsko pozoriste otvorili. Mozda konacno i taj prostor tamo naprave prohodnim.
Parkiranje i saobracaj smo sami birali.
Vala su ga i vijesti sacuvale. Ko je iole pismen sazna o kome se radi i ko je u pitanju za 1 min. Strucnjaci.
Čovjek koga zovu iz cijelog svijeta: Broj telefona Podgoričanina greškom već 18 godina na mnogim internet platformama
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...et-platformama
Sent from my S25+ using Tapatalk
Muka mi da cackam al cu pretpostaviti da je 067 123 456?
EDIT: Nadjoh, nije taj...
Last edited by JigSaw; Yesterday at 17:51.
Žena koja je pregazila i ubila psa dobila 30 dana zatvora.
Kriminalci koji su ubili komšiju “stavljeni pod kontrolu” od strane policije.
Ništa zatvor, ujaci su poslaniku Demokrata.
Zaključak: Ako se pokačiš sa ljaljašima ili njihovim rođacima život ti vrijedi manje nego psu.
Neka vam je srećna sloboda osvježivači!
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks