Ako ti je plastika, ne bih ja to dirao. Znam da bode oči, pogotovo što je novo auto al neka bude radi uroka ;-).
Kasko za ovo definitivno ne, mada shvatih da je neko drugi kriv, onda možeš preko tog osiguranja i onda idi u ovlašćeni
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
moze li malo detaljnije oko ovoga?
da, zena je udarila moje parkirano auto na parkingu i ostavila broj telefona.
ne vjerujem ja ni da bi ovo kostalo nesto puno, problem je samo sto ne bih da mi neko nagrdi branik, da izgleda gore nego sto je sad ili da se kompletna farba oljusti za par mjeseci.
ne znam kako ide to preko osiguranja i ovlascenog..
I u dobru i u zlu...
Ima li mozda neko mogućnost da nabavi ovaj oe nosac motora, kataloski broj 112105188R?
Eventualno hutchinson 586667
niujedne mi gace lastike nema
Prekjuče sam bio do Dubrovnika klima upaljena i tamo poslije 2 sata vožnje kad sam stao obrtaji variraju, 750-950 +- 50 na leru. Ugasim klimu isto varira ali 700-850...
Danas obrni okreni sve kombinacije ne varira.
Trebam li se zabrinuti? Prevencija neka?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ICV ispod usisne, dodje ti iza sipke za ulje na M52.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kad te neko udari, sva steta se naplacuje od njegovog osiguranja, mozes da povedes u ovlasceni servis i oni da ti sve zavrse, oni ce poslat racun njenom osiguranju, sobzirom da je novo auto mozda je bolje to popravit sa punjenjem farbom i poliranjem , ili eventualno nekom flekom, nego da se lakira citav branik
Uh, malo prije sjedim ispred kuce, upali sestra Pezo njen, kad zazveca 2-3 sekunde i umiri se...Je li to ono sto mislim da jes? Kao i na bmw-a? Pocne prvo na hladan start dok natezac ne dobije pritisak ulja da ga zategne potpuno?
1.5hdi 2019 godiste...Radjen je lanac vec jednom i stavljen 8mm, ali prije dobrih 90k kilometara... Je li mu opet odsviralo?
I je li jeftinije sta sad, ide li samo lanac i natezaci i lancanici, ili opet mora poklopci, bregaste itd?
Ne moraju bregaste, samo lanci i natezac sa klizacima.
ali uglavnom to je to sigurno, pocetna faza? bas je zazveketao 3-4 sekunde i onda smiri
Ja mislim da je tu problem natezac. Vjerovatno ne drzi pritisak.
Koliko sam vidio po netu, i na te od 8mm se desava havarija. Tako da mijenjaj lanac i natezac, ne rizikuj.
Vjerovatno...jer ako ga ugasis i odma upalis opet, nema tog landaranja, samo kad odstoji na duze...
ali opet, ako je taj natezac slican onome na bmw-a, kad on dodje do toga momenta da mu treba 2-3 sekunde da zategne lanac, znaci da natezac mora maksimalno da se ispruzi naprijed pod pritiskom ulja, sto znaci da lanac vec ima "slack" iliti da je rastegnut.(ali moze bit i do toga da ne drzi pritisak kad ugasis auto)
edit: jesam siguran, ima servisnu knjigu, u nju je napisano, cak nedje sam i procitao ugravirano 8mm, na poklopac ja mislim
Last edited by Laz; 25-07-26 at 21:52.
Morate napraviti evropski zapisnik. Pozovi je i nađite se i to popunite. Onda u njeno osiguranje i prijavite štetu. Čekaš da te zove neki procjenitelj a ti za to vrijeme ideš u servis da ti daju predračun i onda ga nosiš u osiguranje. Ako hoćeš, možeš i toj ženi da učiniš, pa da vidiš koliko bi te to došlo da ti neko sredi pa da od nje dobiješ toliko para. Njoj inače ide skuplja registracija pa je neće izaći ništa jeftinije ako ne i skuplje ako ide preko osiguranja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks