Preko puta klma u centar
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
kod Rikija 10e,brat mi se juce sisao,zadruga je valjda dje je pokojni Bajlo bio.
Preko puta klma u centar
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ima li neko kontakt br. frizera koji se zove Bato a koji radi kod Zorana u Gintaš?
Ne radi vise tamo nego je presao u svoj salon, ona nova bijela zgrada (cini mi se da je to zgrada sindikata KAP-a) na Tuski put. Strasan frizer i sto je glavno ne otvara glavu pricom
Obavezno treba da odete kod Vlada - Berbernica 081 u City kvartu.
Vrhunski ambijent. Domaćinska atmosfera. Klasično šišanje 5€, za penzionere/studente/učenike 4€, za djecu do 10 godina 3€. Svako peto besplatno.
https://www.instagram.com/p/CHSmhOLgxNp/
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
a umije li koji da obrije bradu ili su to ovi novopeceni ??
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Brijanje britvom i glave i brade, i vrhunska domaća rakija kao specijalitet kuće i poklon dobrodošlice.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
customwritingz profileProdano! Pouzdano znam gdje će se ovaj put stvoriti moj novi stil! Hvala na linku!
Juče smo mail i ja otisli na šišanje, nosimo kratke muske frizure, zavrsi nas za najviše 15 min, cijena 26€ (13 € musko šišanje)! Jos ocekuje da ga častim ovo do 30€!
Dva puta se šišamo mjesečno sto ispada 52€!
Struja za citav mjesec mi je dosla 50€!
Da li je normalno da za pola sata rada velikog strucnjaka frizera koji ima 3 razreda skole placamo toliko!
Ima li ko preporuku nekih salona i frizera u Pg, jer ima da vozim do njega samo kod ove “elite” da ne idem vise, jer stvarno podcjenjujem sebe sto dopustam da me smatraju ovcom!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bojan, tuski, ona crvena zgrada spojena dvorisna strana
+382 69 068001
nothing comes from violence and nothing ever could
Kod frizera u centar,da mu ne navodim ime,necu da ga reklamiram,premijer Milojko i ostali članovi,a malo ih je...idu svaki drugi dan kad su u CG,baš je ono povoljan!
...
A crni Milo kod Džike...
Kupiš mašinicu (Rowenta ti je ok) i postaneš sam svoj frizer - ti sinov, a sin tvoj![]()
Dim sum.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks