Dođoh do Elvisa, to nije bio on iako je ličio pomalo.Ništa, čekam još par dana na podgorički dako se pojave dokumenta, ako ne, idem da vadim nova...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Zavisi… nekad jave, nekad ne jave.
To jedino da znaš nekoga pa da se usudiš na tako nešto…
Ne, jave uvijek, samo je pitanje dal se nasa strana cima u tom momentu. Imaju i oni neki broj koji moraju da ispune, nekad su zauzeti, nekad na pauzu.
Nije mali iznos,zato me kopka...poslah vam na pm kako sam to zamislio.
...
Od 8-14 rade sa strankama.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Hvala.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zna li ko dje mogu da nadjem ovo? ..okov nema (nema na sajtu).
Vjetar pocupao i slomio ovaj karabinjer.
Sent from my motorola razr 60 ultra using Tapatalk
Kako je zakaceno to i cemu sluzi, vezivanju?
Da uzmes klasicnu alku sa navojem?
https://www.okov.me/mn/proizvodi/okasti-vijak-m8
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Da li postoji tema o frizerima i šišanju!?
Juče smo mail i ja otisli na šišanje, nosimo kratke muske feizure, frizer nas zavrsi za najviše 15 min, cijena 26€ (13 € musko šišanje)! Jos ocekuje da ga častim ovo do 30€!
Dva puta se šišamo mjesečno sto ispada 52€!
Struja za citav mjesec mi je dosla 50€!
Da li je normalno da za pola sata rada velikog strucnjaka frizera koji ima 3 razreda skole placamo toliko!
Ima li ko preporuku nekih salona i frizera u Pg, jer ima da vozim do njega samo kod ove “elite” da ne idem vise, jer stvarno podcjenjujem sebe sto dopustam da me smatraju ovcom!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Nik2325; 24-07-26 at 15:32.
Stara tema, ali mi se čini da novije nemamo: https://forum.cdm.me/showthread.php?205361-Frizer
Uvijek se može osvježiti![]()
Ja se svakog petka šišam nažalost, na 15e mi je šišanje došlo, kod istog sam frizera 25 godina skoro ali mu rekoh budu li dizali još jednom, biću Filip Žmaher.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Zamisli, danas postoji frizer i za 6€
nothing comes from violence and nothing ever could
Na zlaticu masinicom za 5e.
Nikakav fenseraj, ali je 5e, sto je za 10min posla realno.
U Tv to isto 10e.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
E ja cu danas da probam kod nove frizerke, imam tremu, ka da ce da me operise, ovaj moj strucnjak nije tu.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
A dje sam se ja sve šiša po kakvih klozeta i stocnih prostorija po sri lanki, laosu, mjanmaru, salvadoru... zarad lokalnog iskustva. Cudi me da nemam nekakve vaske i parazite koje ne mos mac zglave.
Frizere mijenjam ka carape, nisu hirurzi
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Vala jaka cijena.
Brijanje glave u HN 7eur.
Sredjivanje brade 6, s tim sto mi 6 naplati samo ako radim cijelu bradu, sitne stvari mi nikad ne naplati. Tako da gledam da ostavim euro dva, kako kad.
Na isto mjesto idem eo 6-7 godina.
Zna me u dusu sad, pa ne moram objasnjavat nista, samo sjednem
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Imam ti ja jednoga frizera za 5€, 100 godina šiša, odlican. U fini dio konika, a na 2 minuta od njega je šišanje 20€. Samo sto on ne placa ni porez, ni prostor pa nije bahat sa cijenom sisanja
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks