@Bor1s
Znam, znam, zato i spomenuh i Manceru. Pomenuti Instant crush mi je sjajan, iako ima taj momenat koji u parfemima i ne gotivim. Na prvu me upravo oduševila trajnost jer se na mojoj koži malo koji zadržava. Nanosim ga isključivo zimi i to kad je ono ledeno vrijeme, a sunčano, i kad se osjećam toplo. Ušuškanost u bočici mi je taj parfem. Uvijek dobijam komplimente za njega, reaguju i muškarci i žene.

Mada mi bi čudno kad su me u par navrata pitali neki random ljudi da li je u pitanju BR540, a meni baš nisu ni slični parfemi. Generalno ne kapiram ni onu maniju za BR, lično mi je ljepša Extrait varijanta.
Primijetila sam i da Instant Crush kako vrijeme prolazi, kao da je sve jači. Ne znam da li je to slučaj i sa drugim Mancerinim. Ja ovaj imam već nekoliko godina i sad mi je intenzivniji nego tek kad je kupljen. I na garderobi nevjerovatno dugo ostaje, na jednom kaputu mi čak ni hemijsko nije odstranilo miris.

Osjetila sam ga par puta u prolazu i na muškarcima, ali meni je ipak više ženski parfem iako je unisex.
Ne znam kakav je taj Aoud Lemon Mint, ali ću ga baš probati kada budem imala priliku. Većina parfema danas koristi sintetički oud, jer je pravo oud ulje veoma skupo. Čini mi se da u maloj količini Ombre Nomade sadrži pravi oud. A taj parfem se ljudima ili dopada ili ne. Meni je bukvalno orgazmičan, ali nije za svakog zaista. Muškarac za njega baš mora da ima snažnu auru da bi mogao uspješno da ga iznese. I taj je unisex čini mi se, ali ga nikako ne bih mogla zamislit na ženi.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Bookmarks