ckb tri plaćanja karticom u subotu bez ikakvog obavještenja, danas jedno i odmah stiže sms.
Biće spavali dok ih tips klon ne probudi u ponedjeljak ranom zorom.
ckb tri plaćanja karticom u subotu bez ikakvog obavještenja, danas jedno i odmah stiže sms.
Biće spavali dok ih tips klon ne probudi u ponedjeljak ranom zorom.
Radi tipa. Samo na mhb ( hipotekarna) se mora izabrat opcija ta
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pozdrav ljudi, pitam za druga.
Kredit od 10 hiljada eura bez žiranata dignut u CKB.
Uplatio samo jednu jedinu prvu ratu.
Ne vodi se apsolutno ništa na njegovo ime, prima platu u inostranstvu godinama na neki drugi račun.
Dug je valjda prodat nekoj agenciji za naplatu potrazivanja u PG.
Stizale tužbe i utuženja, nije platio centa više nikad i nije mu se niko obratio već nekih 5 godina.
Šta mu je činiti? Postoji li zastara ovakvog duga ili u drugom slučaju, da li može da se dogovori sa njima da se plati neki iznos a da se otpiše čitav dug?
Majko sveta.
nothing comes from violence and nothing ever could
Čim je utužen, zastara je pa pa. Otpis dijela duga je dobra volja povjerioca.
Iskreno se nadam da će ti drug nekad naslijedit nešto od imovine, da će nekad kupiti auto, pa se banka onda naplatiti u iznosu od 20,000 EUR-a.
Vazda mi je bilo intrigantno razmišljanje tih tipova. Mlad perspektivan, zajebe banku, ode za AmerikE i slično i nekad se vrati u državu. Nađe đevojku, oženi se i treba kredit za stan završiti ili nešto. I onda buc kreditni registar kaže da je prevario banku, neuredno plaća krediit, nije podoban za odobrenje stambenog kredita.
Valjda zamišljaju da su oni najpametniji na svijet, i zajebali su sitem, prošlo im je lagano prvi put što ne bi još koji put. Lijepo je to, dok traje, ali nije lijepo da se krade, osim ako su ga tako naučili onda je isto NOT OK.
A što mu je činiti? Neka proba da zamisli da je nekome pozajmio 10,000 EURa i da mu ih taj neko nije vratio. Tu mu je najbolji odgovor.
Za malo da zaboravim, drug valjda zna da je izdavanje mjenice bez pokrića krivično djelo zbog kojeg se može u zatvor.
Daleko smo mi od toga, ali uz malo pomoći (uvezivanja svih baza države npr) i sreće i to će zaživjeti.
Last edited by hercules; Today at 09:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sto ga isprepada ovakoPojedini duguju milione pa nikom nista.
Pa lakše je milione uzet i ne vratit nego nekoliko hiljada...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sve to dize rizike i poskupljuje kredite.
Kradju u prodavnici platimo svi mi po malo…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks