Results 1 to 25 of 1125

Thread: [MEN] Parfemski topik

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,596
    Thanks Thanks Received 
    6,864
    Thanked in
    3,589 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    140e 100ml sad provjerih, ne znam preko sepa ima li ista da se plati i 5e odje vozacu

Ne vidim cimanje neko posebno

Sent from my SM-F766B using Tapatalk
    Jesi li provjerio cijenu kod nekoga ko salje za CG ili random prodavca u BG?

Cimanje najvise zavisi od toga.

A kod Marka recimo (najcesce se pominje na ovoj temi) na sve cijene koje on daje, prvo se dodaje 8e pa onda jos jedno 5e za proviziju uplate pa jos 5e vozacu tako da generalno pravilo je da na njegove cijene treba dodat' jedno 20e da bi se doslo do konacne cijene.

Cimanje podrazumijeva i cekanje busa koji nekad dodje u 10 navece a nekad u 3 ujutru. Nekad i kasni vise sati a vozac/kondukter se ne javlja. Cesto kupac nije iz grada gdje bus dolazi pa se cima do tog grada ili cima treceg da pokupi parfem. Ako je sa niche liste (kao Hacivat recimo) onda se obicno ceka po mjesec dana da se posalje parfem a nekad i duze. Nerijetko se desi da se posalje i pogresan parfem a onda da ne pominjem koja je muka da se isti vrati i poslije dodje do onog narucenog.

Ne znam, ja vidim cimanje. Kako za koga i kako kad ali mislim da je 'mazanje medom' prica da izaberes, narucis, platis 5e sjutradan i sve gotovo.

A za mene licno od razlike u cijeni zavisi i da li se to cimanje "isplati". Ako su brendovi poput Mancere i Montale (eto ste ih pomenuli pa nek' budu za primjer) koji u parfimeriji kostaju po 160e a kod njih jedno 70e onda da, itekako. Ako je pak u pitanju neki Chanel recimo koji je gore 20-30e jeftiniji onda definitivno ne. Ako je niche kojeg ima u Belodore i koji se moze uzet' na 30% popusta uz rodjendanski uglavnom isto ne (zavisi od parfema). I tako...

Na kraju krajeva, svako nek' kupuje gdje zeli i plati koliko oce ali samo da se neke cinjenice razjasne, za one koji ne znaju sve ovo.
    Last edited by Fidel Castro; 23-07-26 at 19:25.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)