Živimo istoriju upravo.
Trenutno je u vazduhu prvi Airbus A350-1000ULR na relaciji Tuluz - Melburn.
Flightradar24: Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map
Avion je 1 od 12 koji su poručeni, i dio je projekta "Sunrise" kojim Qantas planira da omogući direktne letove Sidnej - London i Sidnej - Njujork a to u praski je 22h leta non stop.
Last edited by hercules; Today at 09:34.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
kakva je to masinerija bog te mazo
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne znam ko zeli da provede 22h u ekonomsku klasu, osim ako ce sva sjedista bit neka premium economy/business/first. Najduzi non stop mi je bio abu dabi sidnej 17 sati, a bio sam mladji, i rekoh nikad vise. To je mozda i maksimim koji bih proveo u ekonomskoj, mada mi je sad problem i ovih 8-9-10 sati do amerike.
Ne mozes se 2 dana povezat poslije leta.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Najduzi let mi je bio Bec Tokio 14 sati, 777-200 biznis. Takav let moze da traje i 2 dana, samo kad bih imao WIFI. Tu je bilo spavanja, filmova, priprema razne dokumentacije/prezentacija...leti vrijeme.
Sto se tice ekonomske klase, to je neka druga prica. To je vec mukotrpno, pogotovo ako si preko 1.90m.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja ne mogu kapi da spavam. Znaci mogu da se raspadam od umora, ali ako nisam u horizontalu nema sile da mogu zaspat. A poslije 3-4 filma krece da me vata nervoza, pogotovo ako je let popodnevni ili vecernji, pa sam vec bio budan vecinu dana prije leta.
Sad gledam karte za Japan, i ne zelim da razmisljam o duzini leta, kad je dobra cijena, pa ce se prezivjeti nekako tih 10-11 sati iz istanbula
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
najduzi let 17 sati - Auckland - Doha. Uvjek mi je bilo bolje odradit jedan let duzi, nego dva. Presijedanje, cekanje u red, rizik da se zagubi kofer.
Ovo je test let trenutno i na FR24 najpraceniji.
Potrazih kartu, povratna za septembar 1800e, sto i nije puno za ovoliki let.
Last edited by branko.kotor; Today at 11:46.
Ksalol momci i komatizacija, moze pa i na silu. Ne mozes protiv njega, zaspes htio ne htio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Dzabe brate, ja bi se probudio slomljenog vrata, ja jednostavno ne mogu da zaspem uspravno, tj sjedjeci, moram leci ka normalan coek. Najduzi mi je bio let 12-13h Beograd - Amsterdam - Las Vegas. Ekonomska klasa, do prozora sjediste a ja 1.93m 120kg, jedino sto me spasilo od samoubistva je sto su imali Gospodara Prstenova trilogiju da se gleda i to extended verziju. To je jedini put da sam isao KLM-om i nikad vise
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks