https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-veoma-prljava
Kad smo vec kod vladajuce vecine opet zanimljiva logika stvari.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-veoma-prljava
Kad smo vec kod vladajuce vecine opet zanimljiva logika stvari.
Polinezija gospodo.
Sadi vidjeh nekoh bosog po glavi,bih rekao da je iz Pljevalja,veli dogodine u Prizrenu...zašto svake godine dogodine???
...
Dubrovački gradonačelnik dobio je policijsku zaštitu - prijete mu dvije najveće kriminalne skupine iz Crne Gore
Hahahah cudo li je ova slana voda iz kotora
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Itekako razumijem ali nisam 100% iskljuciv kao ti (a povremeno i kondradiktoran :P). Bez pominjanja se valjda podrazumijeva da ne mozemo (a i ne smijem) dovesti sve linije, naprotiv, nije tehnicki ni moguce. Nama treba vise linija Wizz/Ryan/EasyJet a ne par ovih mukica koje imamo trenutno.
Sa vise linije koje navedoh bi i guzva bila manja, barem kada je Boka u pitanju jer bi dobar, dobar dio turista koji dolaze sa Cilipa/Podgorice odlucio ni da ne rentuje auto tamo vec leti u Tivat. :P
Svakako odosmo daleko od topica, bilo bi super da admin prebaci na temu o turizmu ili koja vec bjese odgovarajuca.
Hrvatska: Pokazivali smo stratešku strpljivost i razumijevanje, sada vrijeme za odlučne korake crnogorske Vlade
Preostaje tek nekoliko mjeseci do kraja 2026. i stoga ponovo pozivamo crnogorsku stranu na konstruktivan dijalog i ubrzavanje rada na otvorenim pitanjima, saopštilo je Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova Hrvatske.https://www.cdm.me/politika/hrvatska...ogorske-vlade/Hrvatska naglašava da je načelo dobrosusjedskih odnosa jedan od ključnih političkih kriterijuma u procesu proširenja EU, koji je naveden i u Pregovaračkom okviru Crne Gore i drugih država kandidatkinja.
“EU je vrlo jasna u svojim porukama kako ne može i ne želi uvoziti bilateralne sporove i stoga se otvorena pitanja moraju žurno riješiti, kako ona ne bi opterećivala bilateralne odnose kao niti pristupni proces. U nastojanju pronalaženja puta za pomak u odnosima i rješavanju otvorenih pitanja Hrvatska je krajem 2024. ponovila poziv Crnoj Gori na dijalog radi rješavanja otvorenih pitanja koja se moraju okončati kako ne bi opterećivala ključnu, završnu fazu pristupnog procesa”, navodi se u saopštenju Ministarstva vanjskih i evropskih poslova Hrvatske.
Kako su istakli, Hrvatska je tokom cijelog procesa pokazivala stratešku strpljivost i razumijevanje, “no sada je vrijeme za odlučne korake crnogorske Vlade”.
“Naša očekivanja su jasna: rješavanje pitanja obeštećenja logoraša, nastavak rada na pronalasku 14 nestalih iz Domovinskog rata, procesuiranje ratnih zločina, rješavanje imovinskopravnih pitanja hrvatskih porodica koje su u Crnoj Gori ostale bez imovine, a čiji su sudski procesi u zastoju, očuvanje spomen-ploče na bivšem logoru Morinj i nužnost promjene imena bazena u Kotoru, nastavak razgovora o granici na moru, te povrat školskog broda Jadran. Preostaje tek nekoliko mjeseci do kraja 2026. i stoga ponovo pozivamo crnogorsku stranu na konstruktivan dijalog i ubrzavanje rada na otvorenim pitanjima”, zaključili su u saopštenju.
Rade Zagor!!!!! Kukala ti majka…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovo izgleda kao dobar uvod u neki film...
Poznajem Rada Zečevića. Dobar i odmjeren čovjek. Jeste, u kvartu je bio poznat kao Rade Zagor![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Je li materijal za ministra ili samo materijal za ministra u ovakvoj nakaradnoj vladi?
Umije da vodi Puteve... sasvim dovoljna preporuka...
Nije nikad do Vlade. Do nas je, znamo to.
Močvarama Dark Mountain-a![]()
U kamenolomima Kuča i komvinaciji za zemlju u PG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Neka ga, veli, sad Rade Lomi![]()
Mene više interesuje što je ovog Ministra sporta i mlađarije kandidovalo na tu funkiciju?Sport, mladost ili članstvo u SNP i disciplina šurduling?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Snp monopolizovao ministrovanje sportom, a sport nam se raspada kao nikad ranije. Čoek bi pomislio da bi ih to zabrinulo, ali okle. Oni su zaslužili svaki cent koji im kapa jer su na raspolaganju 24/7 - u svako doba dana i noći su spremni da lupetaju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...uske-i-poljske
Svaka cast za proaktivnost...ovako se radi.... ono sto me iznenadilo je da su strani drzavljani iz zapadnih zemalja uhvaceni.
Zašto ovo rade? Ovaj Alabar da izvuče nešto najgore iz recycle bin bice svemirski brod za CG. I mi brinemo oce li ovdje neko oprati pare ili ne?? U državi dje je najmanji problem pranje para. Sve se raspada neka se bar nešto napravi bilo što pa kad budemo normalna nacija onda da brinemo oko gluposti kakvo je pranje para![]()
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
There are currently 9 users browsing this thread. (3 members and 6 guests)
Bookmarks