Samo me zanimalo šta vas zanima da vidite. Mene to ama baš ne vuče, znači nikad u ovom životu (a evo ugrizoh se za jezik jer znam što se desi kad se zarekneš) u nekom sledećem životu ako budem albatros, a možda ni tad
Hahahaha zubi hvala na opisima![]()
Last edited by tigrovo_oko; 21-07-26 at 17:51.
Dim sum.
Do 21 - 22ge je naravno bilo i ovoga i onoga i masovnog turizma ali su to mahom bili free spirit ljudi pa u kakvom god obliku i tad je bilo sve to prihvatljivo. Sad kad ga je pojela "svjetska slava" tu se sjatilo toliko svega da sto se tice mene windows terminologijom "iksujem" tu pricu...
Ravno 410 stepenica. Onda jedno ledno od pola kile i 30min pauza pa 1.5km za koje je radi klinaca trebalo jedno 4 stajanja po 3-4 min. U formu sam, da nije bilo njih iz cuga sam mogao, mada bi me mozda ljapilo pri kraju
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nije to vala prestrasno , na Lovcen je 460 stepenica iskoci se to za cas
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Lakše je drugi put kad se ide na Egremni, mnogo
Prvi put nikad kraja onom usponu, a još ako je vruće oko zalaska to bude pakao.
Ali ko voli da bude sam na plaži đe nema nikoga 200+ metara okolo, a more ono najljepše tirkizno, onda je Egremni raj. Mada zna da voda bude prohladna jer duva često tamo.
Ko hoće malo pitomije, a opet divlje preporučujem Megali Petra plažu, nije razvikana kao ove najpoznatije a prelijepa je. Samo je put do nje malo, onako, izazovan![]()
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Kad pričate o Grčkoj i Lefkadi, sjecam se na Milos beach, opučih se da se popnem i spuštim, kasnije saznah da ima brodić koji za 5€ te prebaci, ali jbg nemaš pogled sa visine
![]()
Nekima je bila hladna i prije ove kiše, tako da sve ti je to individualno.
Ako pitaš mene i đecu "hladno je, ali ne smeta"![]()
Dim sum.
Juce je bila pretopla. Nije bilo nekog velikog vjetra tako da je nije ohladilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preciziraj pitanje koji te dio juga interesira? U BD nema, mada ne mogu da vidim i tvrdim sve plaže koje joj pripadaju teritorijalno![]()
Dim sum.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks