nakit - na kitu
nakit - na kitu
Severinina stopala
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ma, volemo svi da se nakitimo, da nabujamo!
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nekorektno od mene, posebno ako si mi ti lajkovala post, a onda ja dodao nešto. Šala je bila, ne zamjeri.
A što se tiče nosa, tako svi vele. I muško i žensko. Nisam istraživao jer bi bilo malo uvrnuto, ali mogu vam reć da mi kum ima nosinu i po. Što je dolje, ko će mu ga znat.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
chatujte na pm, viber, whatsapp, telegram, sky...
nothing comes from violence and nothing ever could
Halo, bigfoot aristokrato, dobih nezasluženu čast da mi se javiš. Laskavo je to, moram priznati. Čak znaš i da se bavim padobranstvom. Ali potičemo iz različitih svjetova. U vašem bigfoot aristokratskom svijetu riječ na z je dozvoljena, a nama plebejcima ostaje samo da gatamo da li se z ili ne jer ništa tu nije duhovito običnom plebejskom oku.
A što se tiče preporuka za Kozmetiks i te čuvene soli za stopala – hvala na brizi, Vaše bigfoot-stvo, vidi se da si tamo redovan kupac na odjelu za njegu problematičnih papaka. Vjerujem ti na riječ da tebi to "provjereno radi" na smekšavanju nervne napetosti. Izgleda da ti je ta aristokratska koža na tabanima toliko debela da ti se nervni sistem spustio direktno u stopala, pa moraš redovno da ih ki$eliš
Uživaj u toj kupki i toj svojoj "zayebanciji" visoke klase, nemoj slučajno da ti se ta plava krv previše uzburka od nas običnih smrtnika.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Jao kako ružno, kakva me nostalgija sad uhvatila.![]()
Bile su popularne prije desetak godina one Isabel Marant, nosile ih drugarica i ja u srednjoj, najomiljenije patike u to vrijeme, skidale ih nismo.
Sad teško da bih ih i kupila, ali bješe to simpatično vrijeme![]()
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks