Dubina je odmah.
Nema kod nas bas isto ne ide sinan u pozadini na maks, mir, talasi i dosta ljudi ali kako je razudjena plaza ne sjede na metar vec na 10-15
Vec imam taktiku extravaganca, dakle nakon 500 stepenica ima lokal tu jedno minimum 45min i onda nastavak puta
Vrijedjelo je a da ce bit zajebano bice
Ima tu neki cika prodaje skove, piva, vode, moze se
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Šalim se malo, da se ne opuštiš previšeuživaj i za nas
![]()
Dim sum.
Ja kad se zviznem dolje na Moraču ispod Njegoševog u onaj pab, u povratku mi je dusa i onih 30 stepenica. Mogu mislit ođe pjan se vraćat, na nos bi mi pivo izašlo...![]()
Ja ne znam je li meni ikad zena oprostila sto nas povedoh na tu plazu, a inace nam je cilj bio Porto Katsiki (15 minuta juznije, parking maltene odma na plazu). Kako sam ja na navigaciju stavio Paralia Egremni Bog sami zna... isto preporucujem Kathisma plazu, to je sjevernije mozda 35-40 min, to je za meracenje dusu dalo
Za razliku od vas ja preferiram kraj septembara za CRO, Omiš a oktobar Kipar. To je njima kraj sezone i može se naći baš povoljno a da se sve uklopi...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Bili smo prije par godina na katsiki i sad se zaputili i rekoh ajmo djeco porasli ste, steta je da ne vidimo egremni. Ljepsa je od katsiki, mada su nas prosli put i izmlatili talasi dobro na katsiki
Kathismu smo isto bili, ko moze valja i na kefaloniju poc prelijepe su plaze, sjutra cu na milos i nakon toga ispred smjestaja samo. Da se odmori jos koji dan pa nazad
Imace naucih sup, pao sam 100 puta ali se ispraksah, hvala na sugestijama mnogo zabavniji odmor svima bio
Edit:
Kanki to je najljepse i najpovoljnije ali skolski raspust nas odredjuje narednih 6-7 godina, tako da vise nema biranja na zalost
Last edited by kaemSe; Yesterday at 13:44.
Realno prve dvije nedelje škole, kome đeca lako uče, mogu se preskočiti i onda lijepo Cro da se nauživaš ljepote, a pada i meni sad na pamet Grčka, nisam bila.
Kaemse - govore li engleski dolje? Kakva su ti iskustva sa narodom ugostiteljima?
Last edited by tigrovo_oko; Yesterday at 13:44.
Dim sum.
Коме се не жури, и да проведе по пола дана у путу, Крф и Лефкада су закон. Тек кад видиш како те лијепо испоштују скоро па сви угоститељи. Да одмориш оно право. Код нас је све цимање.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Krf mi se i dopao ovako s fotki, ima diverziteta.
Dim sum.
Mi smo prvo isli po cro a onda poslednje 4 u grcku, nikad ni najmanjeg problema
Pricaju grci engleski poneki i stari a mladji svi, restorani su jeftiniji od nasih na vodi cini mi se, marketi tu nedje ako nisi pri vodi i jeftiniji cini se
Sta znam, ja sam se navukao na grcku, lefkada, kefalonija, sivota, petra, parga, peloponez mislim da vrijedi vise nego sto mi nudimo
Ja da sam mladji nikakve pare mi ne bi trebale, zamisljam 4 mladih zajedno, raj, samo gas mozes nac i jeftinije smjestaje. Ja radi nekog licnog uzitka svaki put biram prva linija do mora i pogled na more ali to kad si mlad ti ne treba
Ko je mladji od vas po par stotina eura i cepajte, inace im je sezona isto bzv, zale se
Vidim i sam da je smjestaj koji sam ja u februar vec platio sad jeftiniji za 70e po nocenju
Da, gorivo jes skupo ali ne mozete 150e potrosit gore dolje i vozikanje
Zao mi je samo mladosti sto nisam vise putovao, sad bi bilo vrijeme za neke daleke destinacije ali jbg bice
Wdit: da krf je djeci ostao u najljepsem sjecanju, mada i meni
Last edited by kaemSe; Yesterday at 13:53.
Grcka, deset mjesta prazno pa onda svi ostali na Mediteranu, neuporedivo je, mada i to je subjektivno. Engleski prica kako ko al mislim da sto se tice gostoprimstva im bas nema ravnoga, iscimaju se za svakog gosta ni da im je iz kuce makar je to moj osjecaj bio. Da je srece, tamo nedje ili Halkidiki ili Lefkada bi tacno i neku nekretninu kupio kroz 5-10 god, ako se bude imalo tih paruljina![]()
Daleke destinacije tipa? Istok - zapad - jug preko okeana?
Dim sum.
@kaemSe predvece:
https://x.com/i/status/2079274123512222202
Last edited by avet; Yesterday at 14:27.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Haha. Jos ako su ti kola gore na ulicu, bila je neka rampa kad sam ja bio pa su kola bila izvise onih parking mjesta jos iznad. Jasno se sjecam kako je kapalo s mene u povratku . Nego imade neki lokalcic pri vrhu stepenica pa su 2-3 pica pala i sunce krenulo da skalava za spas
10e parking, na katsiki ove godine 18e
Mislim da je 10 bio i nama nego su bageri nesto sirili na krivine pa je citav parking bio izmjesten jos visocije da cardio bude bolji![]()
Bio ja. I mjerkam opet vizu 90 dana kroz glavu... Nije bas. Jeftinije je nego kod nas dabome ali dosta skuplje nego sto instagram traveleri predstavljaju. Isti ti po istom tom instagramu objavljiju da je Montenegro cheap destination. U odnosu na Bora Boru sigurno jeste ali stavljaju se pompezni naslovi sporadi vjuova i lajkova jer od toga zive.
Za nekoga ko nije bio, evo redom tropske destinacije:
1. Bali, moje happy mjesto za zivota, mogu i da me sahrane tamo kad dodje ura
2. Tajland, tj puket, phi phi, koh samui, kog pangan, koh tao
3. Filipini, tj palawan & borakay za prvu posjetu
4. Sri lanka
5. Vijetnam, od ho č̣i mina do hanoja ili obrnuto
6. Malezija
Ima tu jos dosta, ali ovo je blagi pocetak, da ne kazem tizer
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; Yesterday at 17:09.
Alo, jbte se, pobrkaste me totalno...
Predložite nešto u Grčkoj da se dođe autom, parkira i sve mi je na 5-10minuta hoda, da izigravam parazita koji neće prst da mrdne...
Neću da šetam, skitam, istražujem, nego da dembelišem po vas cio dan na jedno mjesto
KaemSe,
Đeca porasla pa se proživljava druga mladost za ljubavnicom, zakonitom
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ne znam kad si bio Mojsije? Devastiran i nagrdjen... Bali je sad takav da sretnes ne samo pijane Engleze i Australijance vec naletis na Mariju Sarifovic drugi sat bivstvovanja i ne mozes pogledom zaobici horde "namaste" Rusa i Ruskinja sa louis vuitton torbama i zlatnim roleksima koji tobos meditiraju pa i na najudaljenijim istocnim tackama ostrva, cak i unutrasnjost... Da ne pominjemo tek Canggu, Denpasar i Kutu. Ja mislim trajno nepovratna devastacija jer takvi tamo kupuju kuce kako vole. Nazalost. A predivno mjesto, predivno
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks