Zelena sam bila, ali priznajem da sam jednom ozbiljno razmatrala da raskinem s momkom koji je imao veliki palac na stopalu, skroz ok stopalo ali palac nekako veliki. Baš mi je to bilo čudno i nekako neprihvatljivo. A opet nevjerovatna plitkost s moje strane. On sve naj naj. Horor. Dumala sam dosta. I na kraju sebi rekoh, nije ti to u redu, to od čega te je strah e baš za tim treba poći![]()
Dim sum.
Nešto drugo te tu svrbjelo, pa si počela od glave naniže da tražiš neki razlog za raskid i na kraju ne nađe ništa do palca na nogu. Ali,veli, "ozbiljno sam razmatrala"...kraljica
Inače, čuh te priče o ženskim strahovima od veličine i svaka se upravo tako završila:"e to od čega te strah za tim trebba poći"
Damski od tebe... palac!!!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 13:35.
Pa tako i miskarci, ona sve top, nasli se, ma sve idealno, a onda on vidi da ima cukalj i sve padne u vodu. Sta ces, zivot.
nothing comes from violence and nothing ever could
Joni tebe volim nasmijat, a i da relaksiramo malo omladinu, sigurno ih slične muke more pa da znaju odmah da nisu normalni![]()
Dim sum.
Meni nisu jasni muškarci koji ne skidaju čarape u toku seksa to mi je recimo fenomen.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Vidim da se ovdje stručnost prska na sve strane: jedna brine o saobraćaju preko dres koda, a drugi je u direktnoj liniji nasljeđivanja britanske krune.
Za našu dežurnu saobraćajnu inspektorku: hvala ti na ovom prosvjetljujućem kursu o "bezbjednosti obuće" na motoru. Čisto da utvrdimo gradivo – ljudi širom svijeta ginu na motorima zbog sumanute vožnje, alkohola, brzine i neprilagođenih uslova, a ti si uspjela da zaključiš da je ključni faktor bezbjednosti to da li neko nosi kroksice ili sandale? Da su se bajkeri samo sjetili da obuju duboke kožne čizme usred ljeta, statistika udesa bi vjerovatno bila na nuli. Fascinantna logika.
A što se tiče našeg novopečenog grofa koji je postavio ovu sliku kožnih sandala da nam pokaže šta je "stav": opusti se, Vaša Ekselencijo. Niko ne pokušava da oskrnavi tvoja "aristokratska stopala" gumenom obućom. Svaka čast na kožnim sandalama i stavu, ali forumski elitizam ti ima prođu otprilike isto koliko i teorija tvoje koleginice da sandale izazivaju saobraćajne nesreće.
Samo vi uživajte u svojim visokim standardima i plavoj krvi, zabavno vas je čitati.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Neka mala ne proširuj temu sadZavisi bogami đe si, koje doba godine i jel ima parketa laminita ili sve pločice...davno je rečeno, zima dolazi s noga
![]()
Dim sum.
To s čarapama je čisto neiskustvo. Sve do prvog klizanja po parketu ili pločicama misliš :"briga me, bitno je da je meni toplo", a onda vremenom vidiš da bosa noga na keramici drži ko mišelinka na mokrom asfaltu i kažeš sebi "ma vala za te 10-20 min ne mogu povuć prehladu s noga"
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 13:45.
Sad mi pade na pamet onaj vic "straga straga" nije ga strah no mu se klizaju papuče ahahahahha![]()
Dim sum.
Eto čarape ne skidaju bježe od kondoma
Meni čukljevi nikad nisu smetali, a za kurje oči ne znam...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Tek sad vidim joni da si korigovao tj dodao post. Zar nije nos ponos reper?
Dim sum.
Kako se u seksu trljaju sa stopalima jer je to erogena zona u čarape?Ili još daleko bilo kroksice?
The more things change, the more they stay the same.
Zbilja, to dođe ko modni detalj, ili npr nakit, eto neke žene nose prstenje na stopala, Mojsije pomenu onaj srasli nakit... jel vam to turn on ili off
Ja nešto nakit kod muškaraca ne moŽu...![]()
Dim sum.
Nakit? Kakav muški nakit?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ma Blu i ja nešto budalimo
Nakit je naravno više za ruke i oko vrata, no nije tema![]()
Dim sum.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks