Dvoje djece. u taru u becice davat 300e necu pa ga nikad mora ne gledao i da mi trazi po 2e za peskire. Ili 470e u kumbor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dvoje djece. u taru u becice davat 300e necu pa ga nikad mora ne gledao i da mi trazi po 2e za peskire. Ili 470e u kumbor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ионако је љепше поћи пар дужих петак до уторак викенда у септембар кад прође лудило.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mi cemo u oktobru, kako rece Joko.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Olive od 20og avgusta
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zlatila se Hrvatska…
Orebic, Brac i slicna mjesta….
Idite van ljudi, kakvo ljetovanje u azul za 400e dan i vile oliva za 300
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Pozdrav za aveta, znam da voli.
Na plaži stanje redovno, more lijepe temperature, naroda grdilo, a nova disciplina je - nađe se žrtva koja leži na leđa i sunča se, dok joj mi ostali pogađamo pupak kamenčićima. Troublemakeri su oni sa stomakom![]()
Dim sum.
Ja sam ovo izbjegavao jer mi bilo nešto glupo ići neđe drugo na plažuali od sledeće sezone akobogda ću te pitati za Grčku
jer ovo ođe nema stvarno nema smisla. Tačno ću ići radnim danima kad budem na odmoru autom na dan. I to sam se ove godine nameračio bio da puknem više para ali da mi bude baš lijepo. Nešto ne vidim đe bi to moglo da bude a da je opet razumna cijena za to što nude.
mene kod tog puta za Grcku smara samo voznja do tamo i cekanje na granicu. kad vidim one kolone na granicu i da ljudi cekaju po par sati malo mi to ubije volju i mucenje je sa malom djecom . ali definitivno treba poc nedje okolo jer za ove pare koliko platis u CG moze se dje oces ljetovat . Ja sam u Maj bio na Siciliju , jeftinije sam prosao tamo 6 dana nego u Petrovac prsli 5 dana ... nego ajde
PS. jel ko bio skorije na Kraljicinu Plazu (sto je pored Canja) kakva je situacija ove godine sa tom plazom ? posao bih na dan tamo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kad krenes u 430 ili 5 ujutro nema nikakvih cekanja mozda albanija grcka pola h maks
Jos djeca spavaju nedje do 8,9 banja za voznju
Najhaoticni dio je tirana-drac
To je bas pakleno
Pratite i Megabon, iskoče i tu akcije dobre s vremena na vrijeme. Rivijera sa ovim kuponom ispada 175 EUR za tročlanu porodicu (mada se može i drugo dijete provuć vjerovatno), na 7 noćenja.
https://www.megabon.eu/me/ponuda/crn...petrovcu-62389
U Dubrovnik krajem juna, mislim da nas je oko 260 ispala soba za nas i dvoje djece male, all inclusive kad smo gledali. Ima sigurno i bolje za te pare sjevernije ali dug je put opuch sa malom djecom.
Za ove cijene sto navodite radije bih posao tamo jun a septembar Turska recimo.
Ili Grcka kolima preko Albanije, tuda Krf Lefkada.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; Yesterday at 10:53.
Prosle godine u julu sam bio u hotelu Park u Bijeloj, hrana i smjestaj top.
Rezervisali smo da 2 dana prije, cijena je bila 182e po nocenju all-inclusive.
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Last edited by mika123; Yesterday at 12:10.
E kako ce bit lijep povratak
500 stepenica i 1.5km uzbrdo
Aoh, poceo sam odmah da pijem da mi lakse padne
Ovo je kao Tropea
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Šalio sam se za ono da te pitam za savjet kad je Grčka u pitanju![]()
Aj baci koju sliku kad dolje sadjes
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Slabo sta dolje, suncobrani jedino i selfiji iz vode
na ovu plazu jel ima dubine ili je kao ono u Ulcinj 100m do clanka .
Ova plaza je brutalna i ova voda tirkizna banja ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovo isto ima kod nas samo puno ljepše. Parkirate se kod El Rey-a prema Jazu, i imate stepenice da se mučite do dolje na plažu i posle nazad kod Amfija na kafu
Inače se ježim od plaža sa ovim pijeskom![]()
Dim sum.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks