Sto ce I'm potvrda za nesto od 10e? Ili za bilo što do 150? Naplatiš PDV i ćao na iznos na koji piše.
I meni stiglo za pošiljku od 20 eura.
Inače, iz pošte su rekli da ono INO znači da je pošiljka još neđe u inostranstvu, iako stoji da je spakovana u vreću. Vele da nije njihova vreća.
Last edited by NHM; 15-07-26 at 12:58.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto ce I'm potvrda za nesto od 10e? Ili za bilo što do 150? Naplatiš PDV i ćao na iznos na koji piše.
Vjerovatno da provjere da li je stvarno plaćeno toliko ili plaćeno više a, u dogovoru sa prodavcem, fakturisano manje... Ne znam da li više to prolazi na Aliju, ranije je moglo...
Sent from my moto g56 5G using Tapatalk
Aliexpres ima neuporedivo bolji i kvalitetniji izbor bilo cega od temua, ali ovo s nasom postom je bas sakacenje...gore je trenutno stanje, nego sto je ikad bilo da ja pamtim...a trgujem s interneta bas odavno
Meni je za ove 3 posiljke trebalo oko dva-dva ipo mjeseca da mi stignu...Znaci stigne vam mail dje traze dokaz, i vi odogvorite i onda ce to da stoji jos mjesec i po bez ikakvih povratnih informacija.
Vidim da su nesto cackali na onaj sajt poste Track & Trace pa moguce da je zbog toga neko zakrcenje bilo...Ali svakako prelose iskustvo.
Inace Temu udara penale ovim postama, ako kasne s isporukama i to. Pa je kod njih isporuka dosta korektna...
Naravno da se desi da bude neki kreten od kurira s kojim se moras jurit kroz grad, ali meni se vala nije desavalo da cekam duze od 5-6 dana otkad kurir preuzme posiljku...Sto je mnogo brze nego 2-3 mjeseca koliko treba Posti CG
Inace, imao sam skoro neke posiljke pozamasne sume, jedna je isla sa DHL-om, druga je bila sa UPS-om...
Oba puta je siping bio jako skup jer su povece stvari, i obije poste su mi obracunale pdv/carinu samo na cijenu golog proizvoda bez cijene shippinga, i to sam oba puta dobio taj neki skraceni carinski postpupak, dje su spediterski troskovi bili 15tak eura umjesto standardnih 35 eura...(valjda nesto jer je roba proizvedena u EU)
Ugavnom i sa njima relativno pozitivno iskustvo, i ako su cifre shippinga paprene
Last edited by Laz; 15-07-26 at 18:13.
Pretpostavljam da ne gledaju šta je kupljeno, nego samo šifru i koliko je zvanično plaćeno. Inače bi znali da neke stvari jednostavno ne mogu da koštaju preko 10-20 eura. Nije da gledaju neki telefon, na primjer, za koji stoji da je koštao 70 eura pa im je sumnjivo, nego gledaju neke sitnice.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Cijelih 10 dana na carinu. Potrefili i praznici fakat. Mozda u 2 mjeseca uspijem dobit kabal.
Koliko iscitah Uzbekistanska posta je sporija i od ove nase. Valjda su sad i sa Air Serbia potpisali ugovor o cargo transportu pa mozda isporuke u ove krajeve budu redovnije.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I kod mene isto cekam par posilki sve stoji od 10.07. Ima li iko u ovu drzavu da ovu bandu neradnicku nacera da rade!
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks