Danas samo kosačicom, ima dosta ravnih površina. Uz brdo kosom, plesanje na steroidimaA tu je i trimer za fino sređivanje bašte i dvorišta.
Svaki dan je dobar za upiranje.
I meni odgovara kosilicajedno 40min kroz dvoriste idealno.
Kosa pogadja bas ali je odma nadje problem s ledjima ko ga ima.
Nikad nisam koristio tablete za upalu. Jer je jedan od jacih osjecaja![]()
Last edited by nicky; 20-07-26 at 13:31. Reason: Ipak kosilica koja se gura
Kosilica, i to još samohodna... Za debile![]()
Ne smucuj me dodatno. Ona na guranje alo![]()
Na guranje, na guranje. A ispod poluga za samohodI još nalijepljeno "Villager"
Kosa...Uh...Ljubav!
Kako mi je teže da trčim kad je temperatura preko 36 stepeni.
Valjda se napravi neki wet-bulb efekat, i onda me znojenje manje hladi. Bukvalno moram na česmu da se ispolivam vodom da bi se valjano razladio.
Ne daj bože da je kod nas, na ovu temperaturu, vlažnost vazduha veća, umiralo bi se češće od toplotnih udara.
Spasi me andol for real, aaaa...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Priželjkivah neki vjetar oko 8,i taman započeh wo,čisto srce,heheee![]()
...
Razbih ramena i stomak jutros, kako mi prija izjutra, auh
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Polako s ramenima, nemoj ih razbijat, osjetljivija su nego sto mislis
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Samo kad je upala prosla, a kad radim ramena imam utisak da mogu bilo koju tezinu podici, ali benc press jedva 40kg dizem, mada tek sam krenuo...zanima me jedna stvar, da li bi valjalo odma krenuti sa kreatinom, da se nahrane misici?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ja za kreatin nemam pametan savjet.
Nikakav efekat od njega ne vidim, a pio sam ga redovno 8-9 mjeseci.
Zadnjih 3-4 mjeseca vise dana ga preskocim no uzmem.
Probaj nekoliko mjeseci 4-5g, vidji ima li kakvog efekta
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Dva i po mjeseca od kad treniram ne uzimam ni protein ni kreatin. Prije kad sam trenirao sam ga uzimao ukupno mozda 3mjeseca sa pauzom 15 dana, i osjetio sam poslije mjesec dana uzimanja (uz adekvatnu konzumaciju vode tokom dana) da se volumen misica dosta poveca, samim tim vise kilaze dizes i sl. U pogledu uticaja na um nikakvu promjenu nisam primjecivao.
Zavisi koji ti je cilj. Izgled, zdravlje, snaga, izdrzljivost. Nece ti losije od njega biti samo pij vode.
Probah prosle nedjelje 100kg 2x na bendz. A prije neku godinu sa 10kg vise nego sto sad imam sam dizao 120 ili 125kg ne sjecam se, 3x i onda sa sam prestao jer sam na spravu rame povrijedjo. Zanima me s ovim prirodnim pristupom dje mi je limit. Iako ne forsiram, prosto prirodno po malo povecavan kad vidim da mogu
Pažljivo ljudi sa tim stvarima, kreatin ima waste-product kreatinin, i povećana doza tog kreatinina nije dobra za bubrege.
Takođe, isto ako puno soli unosiš u organizam, i to je loše za bubrege.
Tako da ako hoće neko da uzima i kreatin i so prije treninga, onda makar neka isto popije masu vode, čisto da mu bubrezi ne bi nastradali.
Ništa od te hemije je najbolje moguće.
Razumijem da neko hoće na brzinu sve,ali ne ide...jer bude veća šteta no korist.
...
Ti prirodno unosiš kreatin kroz razne vrste mesa. A kad pojedeš samo kreatin suplement tu dođe masu više tog kreatina, pa onda shodno tome imaš i masu više tog waste-product-a creatinina.
Još ima masu loših proizvođača tih suplemenata, ko zna kakvog su porijekla i kako su procesuirani, i posle ti se ne samo bubrezi nego i jetra muči da to obradi.
I ljudi koji masu uzimaju te loše suplemente, to ne može biti zdravo, iako to nije hemija kao steroid.
A neki najbolji suplementi koji su dobrog porijekla nisu jeftini, većina ljudi kupuje jeftine loše suplemente.
Znači ako svaki dan piješ taj neki loši kreatine, i slušaš savjete "internet stručnjaka" da rokaš soli, onda ako pored toga još piješ energetska pića i druga sranja, tebe jetra i bubrezi su značajno opterećeni.
I onda ispada da prodajeć mu*a za bubrege, jer ćeš stvarno dobiti mišićnu masu, ali po cijenu zdravlja, a to je loša trgovina.
Sto se tice uzimanja kreatina ja preporucujem kad se vec kupuje da se uzme creapure..creapure je obican kreatin monohidrat..samo sa strozijom kontrolom proizvodnje i vecom garantovanom cistocom..ima i nizi nivo necistoca poput dcd-a..dht-a i kreatinina koji mogu da nastanu tokom proizvodnje..zbog toga ljudi i biraju creapure.... na creapure sajtu imas spisak svih brendova i proizvoda koji koriste originalnu creapure sirovinu pa mozes da provjeris da li je stvarno creapure ili nije...
Imas level up u city kvart i online
nothing comes from violence and nothing ever could
Mislim da ti je ovo, oko diverziteta u kilažama u zavisnosti od vježbe i/ili sprave, normalno. Makar ja to tako gledam po sebi i ne sjekiram se. Nekad na spravi radim jaču kilažu, dok sa slobodnim težinama manju. Svakako da progresa nema bez nekog povećavanja, ALI redovno sam se znala skenjat upravo sa manjim kilažama jer misliš ovo je lako, ali sloboda pokreta ti je nekako šira i ako si june, lagano se istegneš i sa bučicama od 3,4 kg. Tako da polako, pratiš osjećaj koji ti daje trening i stvaraš naviku![]()
Dim sum.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks