E sa kravama nisam imala nikad problem sva sreća moja baba nije držala bikove to su baš zajebane životinje no je vodila krave na oplodnju.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mene je u dobrsko selo sutnula krava nogom u grud. Zadnjom.
nothing comes from violence and nothing ever could
E sa kravama nisam imala nikad problem sva sreća moja baba nije držala bikove to su baš zajebane životinje no je vodila krave na oplodnju.
Serija lucidnih snova ali jedan mi je ostao upečatljiv.Energetsko raslojavanje Čovjeka nikog konkretnog nego čovjeka kao čovjeka od grube do najfinije energije.
Veli da nisu tebi koji spavas na jastuku od perja ljepsi snovi no meni koji spavam na jastuku od zemlje?
γνῶθι σαὐτόν
Neki savjet, tutorijal... kako da zapamtim snove?
Imam osjećaj da sanjam svu noć, uglavnom su to u posljednje vrijeme nekakve nebuloze jer me trgnu iz sna pa se prenerazim količinom mind fcuka, pa zaspem i opet uletim u neki novi film. Ujutro kad ustanem sve to izvjetri a u toku dana imam bljeskove i fragmente nečega za šta nisam siguran da li je od prošle noće ili od prošle godine?
Kako si vi borite s ovim vjetrenjačama?![]()
The more things change, the more they stay the same.
Meni je to prirodno još od djetinjstva.Ali, evo Jung koji je temeljio svoju psihoanalizu na psihologiji snova imao je savjet tipa da zapišeš barem nečega čega se sjećaš i vodiš dnevnik snova.Najbolje ćeš zapamtiti preko emocije koja je intezivna u toku sna čak i da ne opišeš situaciju do detelja.Može neki akter..lice..zvuk..vidi sam što izaziva što kod tebe.
Pa eto zapamtio si onaj sa telefonom i aerodromom zar ne?![]()
Prije sam pamtio, ovo je u posljednjih godinu, dvije..
Teško mi je da ti dam savjet jer već sam u stanju lucidnih snova još odavno tu treba i vježbe.Ali osnovno je da im pridaješ značaj jer naše nesvjesno je najveći pokretač našeg svjesnog i upozorava nas na dobar dio đe griješimo.Poznavanje snova je volja i jaka želja upoznati sebe.Ti u svjesnom stanju vidiš osjećaš primjećuješ jedva mali vrh ledenog brijega što tvoje nesvjesno upija a to je logika stvari jer je stvar preživljavanja i redukcije.Mogu samo da ti za početak velim kad nađeš za shodno da upoznaš njegov rad jer je on posvetio život tome.
Fokus na svoj unutrašnji svijet @starwalker
Dok mnogi zele da zaborave desavanja na javi, starwalker zeli da zapamti i snove
E kakvo ludilo prije neku noc.. neka sefica podzemlja poslala dva bandita koji su me u lisice doveli poslije uru. Pocela da mi laska, hvali me, udvara se ea bi na kraju dala ponudu koja se ne odbija, ali sam je kulturno odbio![]()
Ko ima sa glavom problema snovi i analiziranje istih mogu da budu korisni. Samo snovi koji su veliki i v(l)ažni su bitni. Takvih snova je malo otprilike u životu par a ako ima problema malo i više od par. Razlikovati te snove od onih koji predstavljaju ostatke dana je važno i nije nesto sto moze svako. Takodje neke snove tek nakon dugog niza godina shvatimo sta su znacili. Elem, sto manje sanjate bolje u smislu lociranja gdje ste jer to stanje bez snova je najblize onome Ja dok u snovima je prisutan Ego i onao malo ja. Dakle san bez sna je najblizi iskustvu bez Ega. Naravno medicinski mora se sanjati jer je to neka vrsta poravnanja a samim tim i terapeutsko dejstvo ima. Vise bih taj broj snova i snova bez snova vezao za ono koliko smo duboko u blatu i u tom smislu snovi su neophodni da ne bi potonuli.
γνῶθι σαὐτόν
Pa ako želi što ga ti sputavaš?Ne daj se star sve su ovo iskušenja u vidu drugih homo sapiensa.I da skloniš onaj AI vidiš kako na Cezara utiče.
Budi lucidan.
Zeza se Blue, a i ja
Imate li vudialenovske snove, tipa medjed u sumi zaustavlja ljude i dijeli letke![]()
Ja sam nedje prosle god sanjao isto neko ludilo, probudio se iskucao na tel san i nastavio spavati... Proslo je i 3-4 dana kad slucajno vidim template poruke, kako mi je bilo milo da procitam i tek se onda prisjecam sna...
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Ja se ne zezam snovi su ozbiljna stvar povezani su pri tom i sa kolektivnom sviješću i arhetipovima.A ovo banalizovanje..
Taman kamilica.
Vidiš li u njegovom postu da ga muči nešto što mu prekine spavanje a ne zna s čim se suočava?
uglavnom su to u posljednje vrijeme nekakve nebuloze jer me trgnu iz sna pa se prenerazim količinom mind fcuka
Kako da se suoči s nečim ako digne ruke kao pa to je samo san.
Pa realno kao introspektivan tip zna sto mu se desava ili sto ga muci. Nisam percipirao voo sto je napisao tako ozbiljno. Vecina snova je smece. Imam par tipova snova sa ponavljajucim elementima koji znam sto znace jer ignorisem to na javi. Uglavnom im ne pridajem znacaj. U sustini se slazem sa ovim sto Caesar pise
Pa eto ja jesam čim je tražio savjet.Meni dovoljno.
Hvala na savjetima i predlozima. Ne pronalazim (za sada) neki dubinski neriješen problem, nemam košmare u smislu da me proganjaju neriješene stvari na javi ili me prepadnu i izbace iz sna nekakve grozote već se snovi javljaju kao splet nekavih bizarnih situacija, atmosfere, osvjetljenja, vremenskih prilika, komunikacija na drugim jezicima, poznatih i nepoznatih ljudi... i to mi izbaci sklopku. Mada često dođem do momenta gdje sam svjestan da sanjam i poželim da izađem na toj stanici sna.
Sviđa mi se ova Caesarova o dnevnim poravnavanjima, ima smisla, mozak radi detox...od okruženja i stresa na poslu, u gradu, u saobraćaju, od prevelike konzumacije medinskog treša, svakodnevnih egzstencijalnih pitanja... i san kao takav nema upotrebnu vrijednost i ide u kantu
Last edited by starwalker; Today at 01:30.
Nastavi da ti se sviđa ili pređi na next level mnogo je uzbudljiviji.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Sanjah goozicu, lagana skroz
Naj wtf san (davno bilo) mi je bio sanjanje pljacke prodavnice, za koju se ispostavilo da se tu noc i desila. Pticija perspektiva
Ju, kako? Da vidim kako ce mi krenut ova nedelja
Prica oko posla, obilazili neki hangar dje su razne firme imale svoje sektore. Bio je jos neko tu al se ne sjecam ko. Imala si smedju kosu![]()
A ne moze me posao zaobici, na njemu cu umrijet
Kako ne bi neki odmor nedje
Gledaj to sa pozitivne strane, ja sam na kratki odmora bila si blago entuzijasticna tako da, hm
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks