Kakav dodir klase Olisea, ovo je nerealno. Desamp neznalica samo takva kad sa ovakvom ekipom nije osvojio Svjetsko
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kornjaca ubica.
Kakav povratak...
Šta je ovim nesrećnicima od Engleske...
Kako ovakva ekipa izbaci Norvešku.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Након васкрсења, Тухел ће погинут по други пут у три дана.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ahahahaha a tako se slatko smijao na poluvremenu
Sent from my phone
A realno kao prijateljska utakmica, igra bez kontakta, da se ne povrijede pred sezonu..lijepo sto je vec sada najbolji strijelac, da pojedini placu
Olise je dobar paker ali na zavrsnici treba da radi![]()
Kakva je ovo namještaljka i prevara od utakmice.
Ovo kao da igraju Titeks i Zabjelo pa se dogovorili.
Nisi valjda ocekivao da ce da lome jedni drugima noge da bi osvojili 3 mjesto? Ovako zabava za ove sto su na stadionu, koji gledaju na tv..
Kakva luda utakmica, sto je ovo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Odlična... Makar se nisu čuvali![]()
Living on the EDGE side
Ovaj meč je bio slika i prilika ovog svjetskog prvenstva - sprdnja.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Kasno upalih,ali kad vidjeh rezultat i kako igraju,podsjeti me kao da gledam NBA all star meč…
Odgledah do poluvremena i sad gledam kakav je ovo bio rekreativni fudbal.
Mada ovo sto radi olise i dje provlaci lopte ovo odavno nije vidjeno, moguce zato sto je bila prijateljska jer protiv spanije se nije vidio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
malo mi je nekorektno ovo prema golmanima, ostavili su glavne golmane na klupu da ne kvare statistiku i gurnuli rezerviste da ih buse bez odbrana...
067-572270
Nesto ne znam ko je francuzima branio sinoc ali sam ubijedjen da je svaki mec branio manjan
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
I sinoć.čimi mi se
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa takve po meni trebaju da budu utakmice.
Bez faula, svaki napad mogućnost za gol, dosta individalnosti ispred gola... Ne puca se iz daljine, već se dribla ispred gola.
Baš kao nekad kada je fudbal bio igra, a ne pare.
Living on the EDGE side
Rijetke su situacija kad ne mogu da prepoznam je li neko ozbiljan ili je u pitanju sarkazam![]()
Isto iskomentarisah na jednom forumu gdje jedan reče da treba ofsajd ukinuti, da mu nije jasno zašto je to glupo pravilo i dalje na snazi, ozbiljan bješe čoek full
Sent from my 17PM using Tapatalk
Nećemo javno, vazda ima neko ko će se upecati![]()
Kada smo kod offsajda, rijetko koje pravilo je tako u dubini mijenjalo igru.
Pogledajte ovo.
Living on the EDGE side
Bez odbrane se gubi draz svakog sporta, postaje sve revijalno. WWE.
U malom fudbalu se nikad ne desi ovakav rezultat. USA Kanada u hokeju zavrsi 1:0. Ponos.
Ovo su arhineprijatelji, predak od Sahe je u oklopu docekivo kopljem francusku konjicu, i da ih pustis da 40 puta ugroze gol.
10:6 je trebalo da bude za Fra.
Poato Tuhel je ko Santrac, Petkovic i ostali nasi sto bejahu alergicni na majstore fudbala, neka bar povede odbrambene fudbalere iz cempionsipa.
Da makar pozadi se ne bruce.
Ofsajd ako ne treba ukinuti,onda treba promijeniti pravila,jer ovi milimetarski ofsajdi koji su dosli sa var-om su bas glupost.
Sto se fudbala tiče,uvijek je ljepše da ima golova i da se gleda napadački fudbal,ali bez odbrane ovaj sport nije isti,makar nije ono sto mislim da bi trebalo da bude.
Sta reci kad je zadnji defanzivac koji je osvojio zlatnu loptu bio kanavaro 2006 godine.
Za golmane da ne pričam,ako se dobro sjećam Oliver Kan je 2002 osvojio nagradu za najboljeg igrača prvenstva ispred ronalda koji je osvojio zlatnu loptu te godine.
Samo vidiš rezultat 4:6 i sve ti je jasno kakva je ovo sprdnja bila.
Ovo je najgore moguće sveCko po svemu počev od otvaranja.
Nadam se da će Mesi noćas dati 2 gola da se izjednači sa onim marokancem iz francuske.
There are currently 13 users browsing this thread. (3 members and 10 guests)
Bookmarks