1974 godiste ... kolumbijac red bull lud
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Fantasticna atmosfera.. blue a bogme tici imaju krila))
Znaci dvije atmosfere jedna preko rtcg druga tamo uzivo... dva komentatora jedan dosadno rtcg drugi uzivo jedan Matija showmen) a onda uhhhh ono je zastidje za RTCG da onolika milionska kuca sebi dozvoli ovaj fuseraj mutne kamere,pogresni potpisi, raspored kamera.kadriranje, ton... no aj sad opusteno izadjoh iz tog biznisa al opet svaku gresku gledam pih...
Kako je ovo dobar film
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja ne znam jel lik nadrogiran...prilazi mi konobar a ovaj mu iza leđa nešto prijeti nabacuje ja gledam njega pravo u oči kao da je lud a konobaru šaljem pogledom pa onda riječima vidi što on oće..ovaj se zbuni pa konobaru nešto viđu pije pivo.Reko momak mogu ja pivo da naručim..ja momak kaže ja imam pedeset..Reko super.
Svaki dan neko NOVI pacijent.Mislim teško da je nadrogiran no je prirodno takav.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Hahah, par puta mi se desilo kad pokusavam da objasnim:
Gospodine...
-nisam ja nikakvi gospodin
Za mene jeste...
-![]()
Ovome da sam rekla Gospodine još bi više zapjenio.Ahahahha a ne volim to da koristim to gospodine i gospođo baš mi je trulo.Zašto ne znam.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Daj neki bolji predlog da probam![]()
Pa mislim kao da praviš neku distancu sa drugim čovjekom.Mislim ovaj se ponio kao pacijent to momak mi je došlo spontano kasnije sam se našalila kad se dobro opustio i smirio sa prijateljskim osmjehom, i kako si momak?Onda mi je ispričao dosta toga o sebi između ostalog da je vatrogasac spasilac.
Što mi znamo što ko nosi sve u duši?Ali kad dozvolimo da nam kaže meni je to daleko najljepši osjećaj.
No sam u problemu što misli da ga muvam.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Nije problem relaksirati situaciju i saslusati. Cak i ako je vezano za posao. Ali ima ljudi koji to koriste i uzimaju ti vrijeme a nista se ne postize. Gospodine, gospodjo je za mene kulturno, distanca sasvim prihvatljiva, neutralna. Meni ne smeta. Ne zeli svako ni prisnost..i toga sam gledao
Pa uvijek procijeniš situaciju, psihološki profil i koju priču će neko da razumije.Nikad ne polaziš od sebe zapravo projekcije sebe na drugoga.
Recimo kao ti onomad u javnoj ustanovi sa bermudama rekla sam ti pogrešna adresa.Onda situacije u saobraćju o kojima smo pričali.Moraš najviše da se fokusiraš na pogled i govor tijela nevezano što će neko izgovoriti.Postavila sam nedavno na forumu dobar video na tu temu.![]()
Dragocjene životne lekcije
Ko ima najljepšu šaku na forumu, pitanje je sad? ;D
Pitanje na stranu, imam drugo... kako spavate na ove vrućine a da nije "pod klimu"?
Znači, vazduha nema. U stvari, ne pitam. Izdušujem misli i osjećanja.
Bosonogi i Nebo.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne koristim klimu ni tokom dana doma. Navece mi je prozor samo na kant, a moram da pokrijem stomak i noge tankim lancunom i uvucem majicu u bokserice. Inace sam ujutru najebao.
Zimi sam u kratkim rukavima.
Sjecam se kada sam dosao u PG da sam navece kvasio trik majicu i sa njom lijegao u krevet.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nema normalnoga![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks