Samo se sjetite kako je bilo sa trajektima a koje drzava sad milione uzima od kad ih vodi morsko dobro.
Necemo ponovit takve greske sa aerodromima!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vazda pricamo i uporedjujemo nas sa Tiranom. Ocigledno su oni koji vode aerodrom nesposobni/nisu zeljni da unaprijede bilo sto.
Za par godina mozda mozemo biti konkurencija Tirani. Jos kad budemo dio EU, ovo bi bila odlicna stvar za turizam.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Samo se sjetite kako je bilo sa trajektima a koje drzava sad milione uzima od kad ih vodi morsko dobro.
Necemo ponovit takve greske sa aerodromima!
f6
Aerodrom Tivat, prije svega, u 2026. godini nije sertifikovan, sto je recimo super da se pohvale nasi celnici kada odu negdje u posjetu u neku drzavu Evrope i kazu im da su oni morali da sertifikuju svoje aerodrome a mi ne moramo, vjerovatno bas rijetko neko moze time da se pohvali.
A bogomi svako ko je malo ozbiljniji zaobisao bi Balkan, a narocito nekakvu Podgoricu ili Tivat. Ali kad imas 20 godina, Golubovci, Tivat, podgoricka naselja, taksisti, zeljeznica, autobusi, pjesacki prelazi, nepecena piletina u sendvic su dozivljaj. Tako da bolji podjose boljima...
Sviđa mi se što mislimo da će vlast, za koju očigledno većina misli da je nesposobna i lopovska, koncesiju odraditi kako treba, bez prevara i ugrađivanja.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ovaj...
https://barinfo.me/policija-sankcion...cLoAGCPi8QkQaA
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Cekaj malo, Despic je kriv sto pustaju djecu po kafana.
Polinezija gospodo.
Desingerica je umjetnik , volio bi u parlament da ga vidim da mu loču iz patike...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To Cedomire prcaj ne vadi!!!
Sent from my S25+ using Tapatalk
A sto ce mu ova muka, ima 100 godina, jednom nogom u grob i oce jos para, nije mu dosta?
Idi druze na Sejsele, pij neki koktel, plivaj, igraj se sa unucima, pusti pare proklete, ne mogu te spasit od neminovnog
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; Yesterday at 19:25.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Našao bi se neki drugi Čedo
Сваки пут кад видим слику и даље ми није јасно да је толика бахатост, да су тамо излили површину величине 1.5 x стандардног фудбалског терена.
Last edited by avet; Yesterday at 19:29.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ali, kaže, to je značajno manje nego što je dozvoljeno bilo.
Skroman čova
Tebi ovđe ništa nije problematično? Profesionalac, koji nije imun čak ni na pritisak tipa "potencijalna vriska o srpstvu"?
Možda je on odličan čovjek privatno, ali dobro je uradio što se batalio posla tužioca, jer vrhunski tužilac ili sudija ne uzimaju u obzir vriske bilo koje vrste, nego zakon.
Ko je Psiho, bogoti?
Upravo, žao mi je što otpadoše Korejanci.
Iako je upravljanje našim aerodromima jezivo, Tirana nije "fer" poređenje, jer je rast putnika na tom aerodromu fenomen u evropskim okvirima - prije COVID-a, tokom 2019. godine aerodrom Tirana je opslužio 3,3 miliona putnika, a 2025. godine 11,6 miliona, što je nevjerovatno, rast od 250%. Poređenja radi, u istom periodu je aerodrom Beograd ostvario rast od 43%, sa 6,2 na 8,9 miliona putnika, tj Tirana ga je pretrčala; sličan procentualni rast je u Zagrebu, Skoplju, Podgorici; dok odskaču Sarajevo i Priština, koji su duplirali broj putnika opsluženih za godinu.
Podgorički aerodrom ne može biti konkurencija Tirani, u smislu da odvlači putnike iz zahvata aerodroma Tirana; Tirana opslužuje šest puta više putnika, i naslanja se na isto toliko veće domaće tržište; ali može da se eliminiše obrnuta pojava, da se mi vozimo do Tirane pored živog aerodroma.
Evo odmah nakon otvaranja baze WizzAir, rast putnika na podgoričkom aerodromu u junu ove godine bio je fantastičnih 44% u odnosu na jun 2025; i vjerovatno će godišnji rast biti fantastičan; ali na duži rok tu nema sreće dok se ne izgradi novi putnički terminal.
Evo veli pipun čim sam pomenuo bombu odustaše korejci od aerodroma.
A ima li ko splacinu da pita da nije pomenuo bombu zbog izjave dragovića iz pes-a da ima stan od pola miliona(138 kvadrata) i neki na poklon,audi a8 i svako malo putovanja do beograda… Pitanje je postavljeno isti dan u skupstini mislim,je li bomba prije pitanja dragovića ili poslije ne znam,nije ni previše bitno.
Nego,zasto se ne oglase kako umiju da budu ažurni“poštenjačine” iz dnp-a,makar ja nisam vidio da su dali odgovor na to,a jako je bitno da se otkrije posto izigrava neko poštenje,makar zarad njegovih glasača kojima to izgleda i ne smeta.
Bitno je da zasmijava ovce,pa šta ako mu gazde iz beograda pune džepove da rovari po državi,mora da ga fino plaća picousti
S tim sto je podgoricki aerodrom prije kusur godina odvlacio putnike koji sada gravitiraju aerodromu Tirana jer smo mi tada imali konekcije i low cost kakav takav, i subvencionisali smo upravo mi sve te letove i sve te putnike koji su u znacajnoj mjeri cinili Alb dijasporu pored drugih subvencionisanih putnika jer im je to tada bila najbliza konekcija. Onda su oni to prepoznali i privatnik koji je angazovao medjunarodni menadzment je to iskoristio i do skora je bila obrnuta situacija a odnedavno i kod nas ima vise destinacija. Nije za poredjenje struktura putnika i dijaspore nase dvije drzave ali odluku da li ce neko putovati sa jednog ili drugog aerodroma cini destinacija i frekvencija rotacija i prosto je tako.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks