I prijavio nadam se što nema fiskalnog?
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
a đe...20 ćevapa i porciju pilećeg bijelog smo iskrojili nas dvojica, uz.
Sent from my 17PM using Tapatalk
I prijavio nadam se što nema fiskalnog?
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
A vidji cackalica, kao na slalom gejtova. Jos da udaris na sat kad pojedes i izbaci ti koji si
Ne ja vala, nikad nikog. Postoje tu 10 godina, od prvog dana ništa ne kucaju, mjesto se reklamira na sva zvona, Emina Čunmuljaj ga promoviše svako malo, dakle uz amin nečiji to rade, nije da država ne zna.
Kako si savlada ovaj paradajz na kolutove sa čačkalicom?
Glava iznad stola pod 90° u stranu a usta otvorena put goreb ka lijevak?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bio sam u Cemi par puta zadnjih godina.
Čuš 13 eura cevapi,a ne no… Usput nista posebno(cevapi) ako nisu nabavili bolje
Prvi put vidim da neko za mezu stavlja čajnu kobasicu i trapist sir.Koliko god da je.Kakvo li im je onda meso u ćevapa.
Inače da kažem za Restoran Raj nikad tamo supu više ne bi naručila još piše domaća ono veze s vezom.Ko da su tri kesice pevca u nju stavili.Konobar u Lovac mi je lijepo rekao da jes supa iz kesice ovi još stavili domaća.Kod njih samo janjetinu naručit.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-07-26 at 14:58.
U pitanju je goveđi kulen i uopšte nije bilo loše. Sve je ovo ukusno, sir takođe odličan samo prokomentarisah kako su cijene nabili zbog stranaca biće, stranaca je tamo masu... Ćevapi prosječni, piletina ok, povrće im je vazda top
Ima posle Cemija jos malo prema granici mozda 2-3 km sa druge strane obale mjesto Mullini hrana je isto odlicna,riba salata sirevi sve top a cijene znacajno nize,gazda je skroman lik![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ima no je plitka voda čini mi se? Cemi je divalj i za kupanje savršen, ima i stijena za skakanje, top...
Meni je top
Ne sjećam se ,moguce sasvim.
Nisam se kupao , vjeran sam iskljucivo Morači.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
I dalje se ljudi kupaju u Moracu nakon ekocida u Spuzu?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jedino gore iznad u mrke i bioce
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Kajak zetom 40 eura po osobi... ekologija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nekad su Zeljezara, Brezovik i par desetina drugih ispustali sve i svasta,pa se narod kupao. Ovo danas mozes da pijes skoro. Malo krvi i drobova, jos i nahrani ribu. Govorahu stariji da je znala Zeta crna bit pojedinih puta,kad iz nk otpuste kojesta.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks