Jel ima neko iskustva sa ovom NGN markom gledam cijene sličnih sandala u odnosu na.skečers u beosport su daleko niže.
https://ngnspirit.com/
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Jel ima neko iskustva sa ovom NGN markom gledam cijene sličnih sandala u odnosu na.skečers u beosport su daleko niže.
https://ngnspirit.com/
Al pogledaj brojeve, sve im je to po 1 br, najmanji ili najveci ili djecje
nothing comes from violence and nothing ever could
Ove skečersice mi svakako izgledaju stabilnije i ova gore hrvatska marka a što se brojeva tiče ja sve nešto mislim 38 je neđe najviše u ponudi koji nosim kad ono međutim.
Kako dižu torte sve po 2-3e kao frizeri šišanje.
Naručih Moskva tortu.
Bila je 20e
Pa su je digli na 22-23e
Pa na 25e
Pa na 27-28e
Sad je 30e.
Da je Berlin bila bi jeftinija...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Svratih u Lidl.
Nakupovao se svega i svačega za 80e
Ja mislim to bi kod nas bilo 200e.
E kako nas kradu sve je smiješno.
Jedan sir što jedem kod nas je 5.6€ a u Lidl 2.5€.
Cijedjeni sok od 1l 1.2€
Nemam što više da pišem znači bagatela.
Edit -> žena kona pravi torte neka čokoladna je bila.
Baš bruka.
10.5€
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; Yesterday at 20:04.
vala ja s esnabdijevam u Lidlu što u Srbiji što u Hrvatskoj ne vidjeh taj cijeđeni sok od litre da je 1.2 eura...ja kupim đus kao 100% voće i on je preko 2 eura...zavisi od ambalaže, ima 20 centi jeftiije ako je u boci---Nutela od 1kg 9 eura...bila prije deset dana u Hrvatskoj...kupujem recimo, paradajz sok za kuvanje i on je povočjniji nego kod nas puno kad je na akciji, recimo nađem ga ponekad za 60 dinara, ili 0.55 eura kad je na akciji, 1/2 litra, a sad je bio malo skuplji oko 1.20 za litar...sirevi ne znam ako kupujes na veliko, ali ona pakovanja po 100 grama su u krv...po 2.5 eura, 1.80. ovi koje ja kupujem...e stvarno na kg ne znam...kupujem neke njoke i taljatele domaće prozvodje, kao i lazanje domaće u Hrvatskoj, ali to uopšte nije jeftino, mada kod nas nema pa ne žalim...,ja tamo potrgujem i to je stvarno dzabe one folije plastične, alu i kese za smeće, zamrzivač, začine i naleti se često na neke prejeftine pamučne ljetnje haljinice, pidzamice i ne propustim to... ove sam godine uzela neki čoper, taman mi se slomio jedan rastari kao ono na akciju 10 eura! E, bolju inveticiju nijesam imala....tako sam uzela bagtela i onu zicu na rasklapanje za susenje vesa i takvih nekih drkalica koliko ti je dusi drago i to vrlo dobre...papuče po 8 eura, i to vrlo kvalitetne i unutra cak postavljenje nekom pretankom kožom...ali kožom i mogu vam reći baš dobre i udobne i kvalitetne za divno čudo
Last edited by zvoncica; Today at 10:27.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks