Bravo Pajo!
Sent from my S25+ using Tapatalk
Realno prihvati da te spasavaju da ne kupujes to smece, makar za ovakve artikle
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sorri @beatnological reagovasmo kaemse i ja na samo piće nego generalno stvarno je sramno kako podignu cijene na primorju u markete da tu obrću kapital tačno zbog toga mi ne bi bilo žao da uleti neki lanac i da ih sve razjebe iako sam protivna tome.Ajde neko tu dođe na 7 dana ali vi koji živite tu za vas je to teški fukarluk što se čini.
No sad će ka obično da uleti neki biser tako im i treba ah ti primorci.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ma lagano!![]()
Generalno ih sve redom izbjegavam (IDEA / AROMA posebno) upravo radi ovoga kad god mogu jer su maksimalno bezobrazni al' tu i tamo moram svratiti... Svakog ljeta ista prica, dizu u par navrata cijene (neko vise, neko manje ali IDEA prednjaci) i onda krajem septembra/oktobra smanje ponovo ali nikada na onu staru cijenu.![]()
Ista stvar za restorane/kafice itd (vecinom barem)...
Vise nego ista bih volio da dodje neki strani lanac u CG da ih sve redom "pospremi" (ako ne pocnu i ti da primjenjuju iste taktike).
Ovo sto cini idea u Zeleniku (HN) sa cijenama je zastidje. Mnogo bolje cijene u HDL, no mi ma guzve crno potezat do tamo...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A možete li nekako da se organizujete međusobno mislim na neke domaće namirnice tipa povrće voće mlijeko riba meso onako nevidljiva mreža kao ovaj seljak.me nešto kao primorac.me
Ajde razumijem ovo oko hemije i ostalog da je zajebano a to možete jednom mjesečno u drugi grad da odradite.
@Shadow
IDEA je najgora na Crvenom Krstu, ne znam koja im je racunica (al izgleda da radi). Skuplji su i zimi nego bilo gdje drugo iz nekog razloga.![]()
Ovo samo kod nas ima da turisti protestvuju što ne mogu da se pristojno ponašaju.Jes raširiš šator đe ti se ćejfne raspališ roštilj ostavljaš smeće polugo ulaziš mokre guzice u restorane itd.I onda protestvuješ.AnbLvBL.
https://rtnk.me/drustvo/turisti-prot...mgNBxl5RApmXwg
Svaka cast za ovo sto su uradili i zabranili. Svake godine dolje bi se ruglo pravilo i vasariste. Da je srece malo i park dodatno da se sredi i uredi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I treba pa ko se buni aj lagano preko granice.U životu nisam raširila šator mimo kamp mjesta i dođu tu preko granice i prave haos samo mi je nevjerovatno da protestvuju u tuđu državu zbog toga.
E ovo im treba početi papreno naplaćivati.
"U toku akcija spasavanja: Pet izraelskih državljana izgubilo se na Savinom kuku.."
ja se ne bi mucila.
prastajte.
nothing comes from violence and nothing ever could
posli su da traze euro sto im je ispao
Kladim se i da ih spasiš rekli bi mi to nismo ni tražili da im račun ispostaviš.
E zamisli one divne momke iz službe spašavanja koji rizikuju svoje živote zbog ovakvih.Taman da su takve reakcije kad dobiju direktivu da spašavaju ove i ovakve iz bijelog svijeta.
Nek Spajić ide da ih traži koji im se ne vadi iz zemlje.Da mu reče ajde ti druže uprti se pa ih traži.
Iskreno nemam problema sa onima koji su tu u parku da odmore i slicno ali sa kamperima itekako imam. Bas sam prekjucer setao tuda i dvije grupe stranaca od nekih 20-22 godine srecem preko puta parka kako uredno kampuju, probudili se, peru zubice momci ujutro u ~7:30 kao da je ta zona namijenjena za kampovanje. Bas mi je kroz glavu prolazilo "ovo im moze proci samo kod nas".
A vrhunac svega je što kad je jednom mom poznaniku pukao film jer je to bilo na tik mu kuće i sto put zvao ove gradske redare ništa nisu odgovarali..samo im je rekao (neki iz Kazahstana) su bili u pitanju da su ološ i da mu se maknu ovi ga tužili njemu se odma policija pojavi na vrata.
Baš nema niđe da tako samo šator raširiš sem ođe izgleda.Ili one kampere da kampiraju đe stignu.Imaš kamper ono koji je u prosjeku 100 000 eura a nećeš da platiš kamping miesto čist bezobrazluk.
Na zalost komunalnu mozes da zoves, kao ja sto sam zvao, oni doci nece.
Ja sam poslje 2 mjeseca dobio por na tel, veli Vasa prijava je zavedena pod tim tim brojem, 2 mjeseca, zajebavaju se ljudi samnom
A mozes mislit kako je nama u kamping poslu, prazan ili polu prazan kamp. A ovakvi kampuju na sve strane od Igala do Borica, pakao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Evo kako ga u CG rade
https://www.instagram.com/reel/Da5hZrLIWB4
Danas sam sletio na naš aerodrom i, prvo što vas dočeka su divlji taksisti koji presrijeću putnike i nude vožnje.
Zar to nije trebalo da bude zabranjeno? Kako je moguće da ih i dalje niko ne uklanja sa aerodroma?
Jedan od njih je prišao stranom turisti i rekao mu cijenu vožnje. Turista je odgovorio: “Too much.” Umjesto da ode i iskulira, taksista mu je na engleskom dobacio nešto tipa: “Idi pješke, šetanje je besplatno po ovakvom vremenu.”
Zamislite da vam je to prvi utisak o Crnoj Gori.
Last edited by stefke; 17-07-26 at 23:05.
Ne zezaj. Ništa ljepše nego kad te sačeka "mrvica" sa majcom do pola stomaka i pita za taxi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks