Velika plaza, plaza Laguna, za mene nema jaceg odmora jer su djeca jos relativno mala, baldahin 30e, lezaljke 20e, pivo 4e skroz okkkk
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Iskreno ne znam sto da mislim , bojim se kad zavrse hotel da cemo koc zaboraviti na ovu plazu kao sto je situacija sa Kraljevom i Kraljicinom . Tako da mozda bolje i da ga ne zavrse brzo
Meni konkretno ne smeta nista , vazno mi je da je voda cista i da nije prevelika guzva
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Potpuno smo normalizovali u glavama ove cijene na plaži kao normalne. Baldahin 30€, a na druga mjesta po Velikoj je i 50€, a noćenje u Ulcinju, u sasvim normalnom i pristojnom apartmanu košta 25-30€ max. Kafa, obična najobičnija, tj. dojč je 3€, limunada 4€, nemojte ljudi.
I onda kuku i lele, vele, plaže su nam poluprazne.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Bečići 2 ležaljke i suncobran 15€
Sutomore 2 ležaljke i suncobran 10€
Potpuno korektne cijene...
Grcka, koliko su lezaljke
Besplatno ali eto valjalo bi da nesto porucite
Pica 11e sasvim ok
Fokaca 7e -strasna
Pivo 4.5e
Dvije kafe 6e
Boca vode 4 komada po 50 centi
Bas fina plaza ko ide dolje put ionskog mora blue island bar tacno je na magostralu lako ga je nac
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima u Ulconj lezaljke 11€c baldahin 21 na Royal. Nikad nisam bio ali oglasi su stalno.
Realno ne znam kada sam platio lezaljku, nekako mozak ne moze da minprelomi 20-30€ za to.
Ovo sto Grci rade je normalno, lezaljke x€ ali za to pijes i jedes.
Nista to, ovo ti je cijena do septembra, na booking pecaju strance app
Sent from my 17PM using Tapatalk
Kako da dođem do te cijene od 150e?
Uzeo bih ja 5-6 dana...
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
U Ami ništa ispod 3 dana ne daju.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Olive nikako u špicu sezone. Jun može, jul I avgust prevelika gužva baš.
Sent from my CPH2747 using Tapatalk
Ja sam na kraju u nedostatku izbora zavrsio u Vile Olive . Iskreno prijatno sam se iznenadio s obzirom da bas nista nisam ocekivao . Definitivno nije allinclusive kao u Azzul Beach ali je to i za ocekivat za ove pare .
Ono sto je najvaznije sobe su odlicne i ciste. Tri obroka i uzina a hrana vrhunska i izbor ogroman . Bukvalno dorucak i vecera se minimalno razlikuju od rucka. Bude guzve ali je sve do termina , svi su na plazu do 2h i onda trk na rucak pa je guzva a npr u 1h nema nidje nikog. Sokovi i pica su sa aparata (gazirani srednja zalost) , gusti ok skroz , pivo NK toceno top.
Definitivno je mjesto za familije i mislim da bi omladini bilo smor . Uglavnom su ljudi sa djecom bilo odraslom ili malom, ima solidno i starijih ljudi. Francuza , Rusa , Ukrainaca i Njemaca je mozda 20% , a koliko sam pohvatao najvise je gostiju iz srbije i bih .
Iskreno vise mi je smetala guzva na plazu jer Petrovacka plaza je mala a full , plus lezaljke na pola metra nabili . Odosmo i do na Lucice tamo josh gore. Tako da smo sledeca 2dana prije podne sa djecom 2h na bazen, spavanje i popodne posle 5h na plazu kad se malo pocne razilazit guzva. Juce posle chekouta na Perazica Do i to je milina al crnjak je palit kola svaki dan do tamo.
Mislim da je Vile Olive u onim terminima van sezone josh po onim cijenama od 100-120e pun pogodak
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Azzule je izgleda samo meni los. Bio sam za prvomajske praznike… raspad sistema. Na obrok se cekalo po 30-40 minuta. Zatvoreni bazen prehladna bara necistoce.
Apartmani imaju mrave. Recepcioner me ubjedjuje da mogu da se kupam u spoljni bazen a u zinsku jaknu ispred njega stojim, sem toga nisu ni ocistili bili spoljne bazene.
Menadzer kaze da sam u pravu ali to je sto je, nemamo dovoljno radnika. Pa reko sto ste otvorili kada znate da ne mozete da postignete.
Nude mi popust za sledeci put, hvala, dok sam u ovu pamet sledeceg puta nece biti, makar ne jedno vrijeme
Guzva za hranu red pocinje od sredine slike, pa lijevo od stubova pa onda polukrozno pa dolazis do hrane. I za svaki obrok ovako. Inace hrana je ok.
Sve u svemu ne vrijedi te pare koje sam tada platio.
Last edited by GaD; Today at 09:48.
Zar ovo nije ultra all incl 450-500€?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja što više tražim sve mi se više ne ide niđe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Azul je raspad otvoren za kosovare gastrabajtere, najveća prevara od hotela kod nas čini mi se.
Ja sam cula prve godine kako nije bilo vode za pice i vise nikad nista, al ovo je kriminal. Zaraza.
nothing comes from violence and nothing ever could
Od mene preporuka za iberostar star u becicima
Sve top imalo guzve ali ogroman je kompleks tako da sve se moze bez cimanja
Osoblje ultra ljubazno
Bazeni svi se griju
Jedina mana vratio sam se 2.5kg viska
Dogodine opet def
Satelitski resiveri/oprema
A koje su cijene zna li se za iberostar kao i montenegro star hotele
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Montenegro i tara su bili po 450 a iberostar garantujem da nije ispod 600 iako je allinclusive. tako sa nidje veze
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks