Znaš kako @nicky ja ću ti reći nešto a ti uzmi kako oćeš jedino na što možeš u životu i u saobraćaju da utičeš je na sebe sve ostalo je izvan tvoje kontrole.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Jos da odlucim da prestanem da se nerviram zbog vozaca kamiona sto nece da se odvoje na prosirenje kad naprave kolonu od 10+ vozila, nego jos i voze 100+ na tri trake tako da ih pretekne samo par vozila, i dijelicu prvo mjesto a tobom![]()
Znaš kako @nicky ja ću ti reći nešto a ti uzmi kako oćeš jedino na što možeš u životu i u saobraćaju da utičeš je na sebe sve ostalo je izvan tvoje kontrole.
Muško šišanje 25€ pola sata veli
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Probajumjesto viljuškara za početak hehe
![]()
A što je ovo sa nekim cdm muškarcima kako vole ovako da se KuRČe.Što je OVO.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Losa ti ideja, nisi ti za bager. Ti si zaidealna
Koja kultura izbija iz jedne dame. Ljepota. Prosto bi čika kočijaš pocrvenio.
Ja sad odoh, a ti čuvaj forum da ko slučajno ne-za-Spam-uje više od tebe.
LP
Apsolutno bi kočijaš od mene pocrvenio to si u pravu.
Ajde srce LP.
I veli - Utrobište.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Isti racku se vrti u krug...
...
Jedne prilike preko Kruševica od Šavnika jedan tako zaguslao i jos htjeo da me izbaci iz trake kad sam preticao, mada mislim da je mislio da tu nece ga niko preteći je je 30m isprekidana samo, a da nije bilo lose namjere. Ja kako vozim citav zivot taj put pa mogu da imam brz izlaz iz krivine plus jace auto krenuh. I pretekoh ga ja uz sirenu i psovanje i elem ukocim ja ispred njega i na 10kmh na sat vozim dok svi ga ne pretekose i pun gas. Kad ono medjutim dolje kad se prodje Vojnik patrola me fino zaustavi. Momak prijetnje, opasna voznja imate prijavu. Ajmo za NK. Reko ajmo al cekamo i vozaca busa pa svi zajedno da se razjasnimo. Prodje ovaj bus pored nas tek da vidi da su me zaustavili i kad prodje veli onaj policajac aj sad prosao je ovaj. Ocu reći ipak treba postovati onu “strpljen spašen”.
γνῶθι σαὐτόν
Istina ziva.. nekad ni na sebe
Tenak je bolji
Mislim da sam prozivio sve emocije dok sam citao![]()
Kad preteknem ove kamione pa zasviram da se pomjere ili prosto da izrazim svoje nezadovoljstvo nerijetko oni legnu na sirenu. Zestok bezobrazluk
Presipanje, veli, iz šupljeg u prazno.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Za sve je kriv pokoji ajatolah...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A nekima Tito.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ja sam imala udes dan pred porođaj tako što je lik u gradskoj vozio preko 70 sva sreća pa sam vozila lagano i bila svjesna da reagujem i izbjegnem daleko veće posljedice po oboje.Osim štete na kolima.
Ovaj dio što Cezar pominje prema Šavniku više sam očekivala kad se ide prema NK da će neko ući u moju traku na krivinu nego da neće.Isto kao što mogu da očekujem prema rijeci crnojevića motoriste da presijecaju.U Podgorici sumiram svaku "nepredvidivu" situaciju to nepredvidivu za recimo jednu Švicarsku odakle se star spustio a ovdje je postala u min 50% predvidiva.
Možeš samo da se prilagodiš kao što se prilagodiš džungli neće džungla tebi da se prilagođava.Tako je kako je energije nemam ni za nerviranja, kukanje a tek ispravljanje krive Drine.
EDIT:
Za tenk neka da se razjebu još i ulice ka onaj što učinje od BG-a.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 09:42.
Sto vice ova zena na press vrhovnog suda ... ? Kome drzi lekciju
@LjukaTheMantidis koje sjeme koristiš za paradajz koji pomenu juče?Mogu da ti sačuvam ovaj pedeset godina je staro sjeme cijela kuća mi je mirisala kako je dobar.
Ne rade semafori... ilija
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks