Sinovac. Sin je samo nožem bo neprijatelje kao maloljetnik, a u međuvremenu je talentovani Ilija zapošljen u EPCG Beograd.
A Koljeničin sin zvanično ukrao službena kola skupštine i službenu legitimaciju, a nezvanično, iako je postojao snimak, nije pucao u ljude pištoljem u nelegalnom posjedu. Bješe godinu uslovno dobio?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sinovac. Sin je samo nožem bo neprijatelje kao maloljetnik, a u međuvremenu je talentovani Ilija zapošljen u EPCG Beograd.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jes to upadljivo kod naših sudija, kad osjete nekakvoga mrča koji nema veze i zaštite, kroje kazne kao da smo u Emirate - ovo je sud, institucija, justicija, ovo-ono...
Zato ako je nekome npr. striko u vladu a ujo u neki od klanova, onda nema dokaza. I ako ih ima, nestaće, dakle nema, matematika je jasna, crv nije ni postojao...
Племе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da, htjedoh reć bratanić. Samo ga Koljenica naziva sinovcem. A sin je imao 17 godina kad je pokušao ubistvo, nije imao nikakve posljedice. Ni one maloljetničke. A onda je sa 21-22 godine sa jednim drugom razbio šipkom glavu nekome momku. Ni za to nije bilo nikakvih posljedica. Još ako znamo da je pare napravio prvo držeći lokal sa dps inspektorom u koji je pola vlade cehove pravilo u hiljadama eura, a onda poslujući sa KAP-om dok je vlasnik bio dps Brković Vektra, jasno je da je Koljenica sve vrijeme bio sastavni dio dps sistema. Nebitno je u kojoj je partiji kad bio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovo je sjajna slika pravosuđa
Snimak incidenta ispred aerodroma: Kneževićevo obezbjeđenje inicira fizički kontakt
Nesrećni tužilac odlučio za svaki slučaj da zadrži čoeka, iako je od dokaza imao samo riječ pipuna - pušti đaola. I da neko s aerodroma nije objavio snimak (rizikujući otkaz), makar 72h bi Gardašević ležao nizašto, a krivci doma uredno... Vala da mi se takvo nešto desi, dobro bih se potkopao tome tužiocu da mu vratim servu.Zbog sumnje da je napao Kneževića, bilo je određeno zadržavanje Cetinjanina Ivana Gardaševića
Meni je presmijesno kolko se frke dize oko I.M., stare sudske musterije, vec par dana se prica o njemu u medijima. Ali novinar je odradio dobar posao jer narod cita, komentarise i pljuje sudove.
Samo, ima jedna mala sitnica - ovaj lik je visestruki povratnik i osudjivan je do sada 20 puta. Ali bukvalno, znaci bez precerivanja, 15- 20 x je covjek osudjivan i to uglavnom za ista djela.
Zakon za ovo djelo propisuje od 1-8 godina zatvora, a posto je visestruki povratnik, sud je mogao da mu odmjeri duplo vise.
Znaci, od zaprijecenih 16 godina, dobio je 5 godina.
A ne bi on ukra samo grickalice, da mu je moglo bit. Nego, zamisli situaciju da je nekog na ulicu ubio ili nagrdio da dodje do para - bila bi prica kako je neko ko je 20x osudjivan na slobodi i sto mu nijesu odredjivali rigorozne kazne
Da nije bilo snimka ogulio bi ovaj mucenik pritvor i bio osudjen na kraju.
Taj tuzilac sto ga pominjes vise ne radi taj posao, a koliko god zvucalo cudno, bio je vrhunski tuzilac... veliki profesionalac i odlican covjek.
Ali jbg, politicar je bio u pitanju, hitnost u postupanju, snimka tada nije bilo nego rijec na rijec pa je zadrzavanje bilo najcistije. U suprotnom bi bila vriska o ugrozenom srBstvu
Last edited by 357; Yesterday at 01:04.
Kako mi promace ova gospodja...
https://standard.co.me/hronika/sluca...ecim-fakturama
Nije mi jasno, retrospektiva zalbi, je li progon, previsoka kazna ili matematika. Kakva su ovo cepanja i koprcanja. Kad ima vremena za citanje, neka cita vesnu dedic ili bacic alimpic, to je taj domet, pravo nije za nju. A ni ekonomija. lijepo joj je receno u 4 oka da, dzemper koji plete, sama ce da nosi. Nadam se da ima klimu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Inflacija ... 2018 godine jedan zatvorenik je Crnu Goru kostao 19 eura,
2023 godine 28.25 eura ,
2024 godine 31,77 eura, za druge godine nema podataka bez da je vise od 20% zatvorenika u odnosu na prethodne godine.
Ili oko 12000 eura godisnje po zatvoreniku
Onda u Plantaze fali sezonaca... evo ih gratis ionako im se placa 30% do minimalne plate ali rad na otvoreno...
Aktiviranje Solane na tkz berbe soli...
Opremanje etno sela i cuvene spuske stolovace.
Kako ovim medijima covjek ne moze vjerovati nista ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Само да јавим форумашима гласачима ОКГ ДПС(а таквих је овдје 90%) да Психо више није непријатељ, него коалициони партнер.
Јавна сарадња започета у Будви(преко Радојичића и Веселиновића), наставља се на државном нивоу.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Vratio se brat napaćeni![]()
Koljenica izneverovao da se zna ko je digao ustanak:
https://www.vijesti.me/v/818064?utm_..._share_counter
Bitno je da onoga za smoki osudiše 5god.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...predmetu-zekic
E kad krenu skolovane budale da mlate...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Misliš da su trebali da je osude za ovo? Siguran sam da ćeš moći da argumentuješ zašto.
Ne kapiraju ljudi da svako zašto ima svoje zato. Bitno je da se pravosuđe napada konstantno jer je neko rekao da tako treba a narod je izgleda glup ko ku*ac pa im se još nisu upalile lampice da se zapitaju ko forsira tu priču i zašto. Nego su oni još i vjerovatno ubijeđeni da su samostalno došli do zaključka da naši sudije ne znaju šta rade i da su svi korumpirani. Nije njima niko isprao mozak, neeeeee. A makse tamo.
Last edited by VanjaTheMan; Yesterday at 20:21.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks