Velika plaza, plaza Laguna, za mene nema jaceg odmora jer su djeca jos relativno mala, baldahin 30e, lezaljke 20e, pivo 4e skroz okkkk
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Iskreno ne znam sto da mislim , bojim se kad zavrse hotel da cemo koc zaboraviti na ovu plazu kao sto je situacija sa Kraljevom i Kraljicinom . Tako da mozda bolje i da ga ne zavrse brzo
Meni konkretno ne smeta nista , vazno mi je da je voda cista i da nije prevelika guzva
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Potpuno smo normalizovali u glavama ove cijene na plaži kao normalne. Baldahin 30€, a na druga mjesta po Velikoj je i 50€, a noćenje u Ulcinju, u sasvim normalnom i pristojnom apartmanu košta 25-30€ max. Kafa, obična najobičnija, tj. dojč je 3€, limunada 4€, nemojte ljudi.
I onda kuku i lele, vele, plaže su nam poluprazne.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Bečići 2 ležaljke i suncobran 15€
Sutomore 2 ležaljke i suncobran 10€
Potpuno korektne cijene...
Grcka, koliko su lezaljke
Besplatno ali eto valjalo bi da nesto porucite
Pica 11e sasvim ok
Fokaca 7e -strasna
Pivo 4.5e
Dvije kafe 6e
Boca vode 4 komada po 50 centi
Bas fina plaza ko ide dolje put ionskog mora blue island bar tacno je na magostralu lako ga je nac
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima u Ulconj lezaljke 11€c baldahin 21 na Royal. Nikad nisam bio ali oglasi su stalno.
Realno ne znam kada sam platio lezaljku, nekako mozak ne moze da minprelomi 20-30€ za to.
Ovo sto Grci rade je normalno, lezaljke x€ ali za to pijes i jedes.
Nista to, ovo ti je cijena do septembra, na booking pecaju strance app
Sent from my 17PM using Tapatalk
Kako da dođem do te cijene od 150e?
Uzeo bih ja 5-6 dana...
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
U Ami ništa ispod 3 dana ne daju.
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks