Ja sam za zadnji vikend jula uzeo stan ovdje
Lavender Bay Montenegro https://share.google/oOOrDPHDUqdlwCXSp
Djeluje mi ok
Ako ti je to nešto sto ti zavrsava posao javi jer imam i direktno broj od vlasnika ovog stana pa mozes direktno da mu pises
A bluemoon ce vjerovatno znati vise o ovom kompleksu imaju 2 bazena kafic plaza je na 200m za 90e dan za 3je mislim da je ok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
u kakvom je stanju ovaj Aqua park u hotelu Mediteran u Becicima? Je li cemu da se provede jedno poslijepodne ?
Voda je hladna samo u onom dijelu đe je ona javna plaža koja je inače nasuta tucanikom ali se može u vodu lagano ući kroz plićak. Potok dolazi od Ćatovića Mlina i tu se neđe uliva u more. Bude voda po metra topla, pa po metra niže ledena ...E sad, imaš jedan mali plažni bar, sa korektnim cijenama ali je na betonsku pontu i ima nešto ležaljki sa suncobranima,tušem,povoljnim pedalinama kajacima.... Odmah pored je i nekih 10-20m lijepim pijeskom nasuta plaža ali baš kratka đe se može ući u vodu a da nisu stepenice ili skok sa ponte. Tu je voda top. Sve u svemu...mučno,bolje rečeno nonrelax, ako si s malom đecom (‹4g)
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 12-07-26 at 11:22.
A mali je mater mu![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A žena iz kuhinje viče, "ne laži đecu!"
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jos se ne okupah lise kad padnem sa daske
Poslije 12 godina na primorje, voda je prosto tu pa je tu
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Bečići
![]()
Ima li kakvih promjena kad je u pitanju Karljicina i Kraljeva plaza? Vidjeh juce na instagram da je grupa mjestana malo prosetala po plazi, i S. Stefanu
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Pa neka ne valja
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Kakva situacija bude na plaži Veliki pijesak u Dobru vodu?
Razmišljamo tamo par dana da uzmemo neki smještaj pa da provjerim situaciju sa plažom... Bude li gužva i slično...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
jutros dok sam se spremala, sjetih se kad smo nedje posle srednje moja sestra, njena drugarica (buduca kuma) i sestra mi o'strica iz bg krenule na more busom, ujutru u 7h, vozac je pustao hari mata harija. tako dodjosmo do donje gorice, stade bus, udje jos ljudi, a ispred mene sjede zena, od nje se nije moglo disat koliko je vonjala. pojma nemam, valjda racunala ide na more pa ce se tamo okupat. to je bila neizdrz u radijusu bar 5 sjedista naprijed i nazad. u jednom trrnutku ide hari:
Sada trebaš mi, zagrli me snažno
Za suze ne pitaj
I ja zeni na uvo:
Miiirišeeeš na rooodni kraaaaj.
Te tu popadasmo.
Elem, 20+ godina kasnije, sestra i kuma zive i njemackoj i navatale neki koncert harija u minhenu i salju mi video MIRISES NA RODNI KRAJ.
I tako, kad god cujem eminu, sjetim se kako smo se lijepo smijale.
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li bio ko ovih dana na Cemi ili se kupao u Cijevnu u tom gornjem toku, je li se ugrijala bar malo?![]()
Nek odmor pocne
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E cujes njega, vise je po odmora no na posa'!
Ne ne to je sve posao samo sto sa godinama pocne da se malo opusta covjek
Ajde, ajde, fluorescentni, vratices se ti
Vidji stvarno i majca mi je zuta
U ponedeljak je more tj.SutoMore bilo led ledeni,imamo li danas nekog na licu mjesta...?
...
evo ja dosla da izvidim da li se procuo glas do uba zbog triplete, radim anketu, snimam tablice i to.
voda je hladna, ali ne toliko, u dubini topla.
kad meni nije hladna, lagan si.
Perazica Do , skroz lagano bez guzve a josh imaju tocenu Stelu
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Прелијепа плажа...док не окренеш главу лијево и видиш оно нагрђе. Стварно квари утисак. Постоји ло какво рјешење на видику?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks