Da li je za forumaše završio rat na bliskom istoku a ove gnusne stvari koje izvode US i Izrael nisu dovoljno gnusne ili nikad ne mogu biti dovoljno gnusne za osudu ako iza njih stoji Izrael?![]()
Nekako izgleda kao i da ne zeli da ga zavrsi. Poput tranzicije u Crnoj Gori. Osim krupnijeg plana vezanog za petrodolar i Zaliv vjerovatno je iranskim ratom i licno zaradio na trzisnim gibanjima. A i Putinu je uslugu napravio. Ili vratio.
Polinezija gospodo.
Da li je za forumaše završio rat na bliskom istoku a ove gnusne stvari koje izvode US i Izrael nisu dovoljno gnusne ili nikad ne mogu biti dovoljno gnusne za osudu ako iza njih stoji Izrael?![]()
The more things change, the more they stay the same.
Stekao sam utisak da nema djavoljega covjeka ovdje da ih podrzava. Mozda se varam.
Oni koji su podržavali Trampa, padali na svakakve teorije zavjere i pričali kako je Tramp krEalj najjači više ne smiju da se pojave na ovoj temi jer ne mogu više da kriju svoj fašizam. Mnogi su i banovani.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Teorija zavjere je bila i da Izrael preko AIPAC kontroliše US, što se ispostavlja da i nije nemoguć scenario.
Šta je @Vanjin stav o demokratskim socijalistima i usponu novih ličnosti koje grade ime između ostalog i na upiranju prsta na izraelski uticaj na američku politiku i prokazivanje političkih ličnosti koji služe izraelskim intetesima, a što je dovelo do toga da su postali besties sa ex Magom u medijskom prostoru?
Last edited by starwalker; 14-07-26 at 14:10.
The more things change, the more they stay the same.
Kompletna američka politička scena nije sposobna da ukapira da niđe na svijetu ne postoji demokratski socijalizam već samo socijaldemokratija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jes, ubiše se ljudi pisanjem o tome na ovoj temi. Sve pršti od tih postova.
I don't give a f*ck.
Pojedini ovdje još nisu ukapirali da mene američka politika fundamentalno ne interesuje. Interesuje me samo da pokažem pojedinima gdje im je mjesto jer pokušavaju da prosipaju pamet koju nemaju i da pričaju o stvarima o kojima ništa ne znaju. Radi mene i Tramp i Obama mogu da budu predsjednici i narednih 100 godina. Ono što mene zanima je kad dođe neki nadobudni teoretičar zavjere pa razveže priču o svakakvim picagejtovima ili tri miliona ilegalnih birača u Kaliforniji i drugim budalaštinama od kojih se dobija rak mozga.
Uvjek na to pitaš, šta je sa pola miliona kineza koji kopaju kanal ispod Evrope?
Ćutimo?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
@VanjaTheMan sjećaš se onih tvojih postova o Trampu i Iranu?Prije no što je izglasan.Ja se odlično sjećam.
Evriting KOREKT.
Prethodni video u prilog.
Obećao je evo ispunjava obećanja veli UN nisu prijatelji USA ni Izraelu ajpakovcima to jeste vama i sa njima ću veli da se obračunam.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 20:08.
Izgleda da ce i HAG da se ugasi ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa i treba da se ugasi kad su puštili niz vodu EUropljani onog sudiju haškog tribunala jer mu je USA dala sankcije zbog Natanjahua.
To su sve jebeni poltroni USA.Svog sudiju nisu u stanju da sačuvaju iz golog interesa smradovi jedni PI gade mi se više no išta od rata u Ukrajini pa nadalje.
JBT rat bukti na tlu Evrope a oni jebeno odvajaju za FIFE i EUrovizije *****ske.
Tramp je IDIOT. Bukvalno je idiot. Čovjek toliko očigledno ima dvocifren IQ, i to znatno niži od Buša (koji se isto ne može pohvaliti nekom inteligencijom), da je prosto nevjerovatno da toliki broj ljudi to nije u stanju da vidi. I baš zato što je totalni idiot, nije teško predvidjeti šta će da uradi i zašto. Pa je li bacio "majku svih bombi" na Iran prije kraja prvog mandata u nadi da će započeti rat sa Iranom i na taj način osigurati drugi mandat? Jeste. A kako znamo da je to razlog? Zato što je optužio Obamu da će da pokuša da započne rat sa Iranom kako bi pobijedio na izborima. Lik bukvalno misli da je započinjanje ratova put ka ostanku na vlasti, a genijalci na ovom forumu su mislili da jedan takav lik, kojem samo što na čelu ne piše FAŠISTA, neće započeti rat. Pa tačno na nas neko treba koju bombu da baci kakvi smo.
Last edited by VanjaTheMan; Today at 09:58.
U ovom govoru je bio više nego precizan za ovo što se sad dešava.To mu je bio i cilj samo Evropa je trebala malo više biti spremna u svakom pogledu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks